Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Valóban bukhatja az olajcégek pénzét az F1?



Úgy tűnik, hogy egyelőre a Forma-1-es istállók sem tudják mire vélni az FIA múlt heti közlését, amely kilátásba helyezte, hogy a jövőben nem csak az abroncsokat, hanem az üzemanyagot is egyetlen cég szállíthatja majd a csapatoknak. Az F+1 Blog csúcsistállóknál érdeklődött az ügyben, amely vélhetően a Todt-Ecclestone szembenállás eredménye.

Tovább
0

Montezemolo újabb aranykort vár a Ferrari-reformoktól



Technikai fronton az eddigieknél jóval nagyobb kreativitást remél a Ferrarinál zajló reformoktól a fővezér, Luca di Montezemolo, aki rámutatott: kulcsfontosságú szereplőnek tartja a Lotustól visszatérő mérnökgurut, James Allisont. Elárulta a nagyfőnök azt is, hogy Stefano Domenicali csapatfőnöki státusza nincs veszélyben.

Tovább
0

Räikkönen a mérnökét is viszi a Lotustól



Folytatódhat a Kimi Räikkönen átigazolásával elindult "népvándorlás" a Ferrari és a Lotus között: paddock-források szerint a finn klasszist jelenlegi versenymérnöke, Mark Slade is követheti a maranellói alakulathoz.

Tovább
0

Räikkönen-Ferrari szerződésről pusmognak Monzában



Erősödnek a pletykák, amelyek szerint Kimi Räikkönen 2014-ben újra a Ferrari kötelékébe tartozhat. Mivel a Mark Webber év végi távozásával felszabaduló Red Bull-volán sorsa eldőlt, a maranellói csapat jelenti a legfőbb alternatívát a finn számára: a monzai paddockban már megállapodásról szólnak a spekulációk, a korábbi vb-első azonban titkolózik.

Tovább
0

Új tulajdonosa van az egyik legszebb F1-es autónak



Két klasszikus Forma-1-es autó is új gazdára találta a kaliforniai Pebble Beach-en tartott autóaukción: az egyik Michael Schumacher 2002-es világbajnok Ferrarija, a másik pedig az egykori Anglo American Racers istálló Eagle Mk1-ese, amelyet gyakran emlegetnek a történelem legszebb F1-es versenygépeként is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek