Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit keres Usain Bolt egy F1-es autóban? - videó



Nagyot alakított az Gyémánt Liga oslói fordulójában Usain Bolt, aki a megnyitón egy elektromos hajtású Forma-1-es replika volánja mögül üdvözölte a Bislett Stadion közönségét.

Tovább
0

Eladó a Ferrari-legendák F1-es autóit szállító kamion



Nem mindennapi különlegességre csaphatnak le a tehetős Forma-1-es gyűjtők: versenyautók aukciójáról gyakran hallani, ám a megszállottak ezúttal egy csapatkamionnal, a Ferrarinál 1969-ben használatba vett járműszállítóval gyarapíthatják kollekciójukat.

Tovább
0

Exkluzív: Bianchi nem számít Ferrari-behívóra



Jules Bianchi, a Marussiánál idén debütáló Ferrari-patronált elégedett a szezonja eddigi alakulásával, maranellói behívóra azonban annak ellenére sem számít, hogy tudja: sokan Fernando Alonso 2001-es, minardis bemutatkozásához hasonlítják eddigi produkcióját. Az F+1 Blog utánanézett Heikki Kovalainen és a Caterham rapszodikus kapcsolatának is.

Tovább
3

Alonso a pályán és a pályán kívül is csatázik Barcelonában



Fernando Alonso balhéjától volt hangos péntek reggel a Forma-1-es paddock Barcelonában, a motorzaj azonban hamar elnyomta a spanyollal kapcsolatos botrányszagú sztorit.

Tovább
0

Küszöbön a Marussia-Ferrari megállapodás?



Egyre valószínűbb, hogy Jules Bianchi idei szerződtetése után a Marussia istálló tovább mélyíti kapcsolatát a Ferrarival, s 2014-ben már az olasz gyártó erőforrásait építik versenygépeikbe. Több jel is erre utal, és állítólag a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek