Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így nyúzza Alonso az új hiper-Ferrarit - videó



Maranellóban készülődött múlt héten a Kínai Nagydíjra a Ferrari két versenyzője, Felipe Massa és Fernando Alonso. A pilóták a mérnöki megbeszélések mellett szakítottak időt arra, hogy találkozzanak a gyári dolgozókkal, a spanyol klasszis ráadásul a márka új ékkövének számító LaFerrarit is elkötötte néhány fordulóra.

Tovább
0

Itt a Lauda-Hunt film trélere - videó



Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai csatáját idézi fel a várva várt Rush című film, amelyre előreláthatólag szeptemberig várni kell, de az első előzetes máris megérkezett és nyugodtan kijelenthető: szenzációs alkotásra lehet számítani. Az sem kizárt, hogy a film hullámot indít el Hollywoodban.

Tovább
0

Visszatért a régi Massa?



Háttérbe szorul a Red Bull és a Mercedes szepangi csapatutasításos ügyei mellett Felipe Massa teljesítménye, pedig a Ferrari brazilja igazán megérdemli a vállveregetést azután, hogy zsinórban negyedszer is gyorsabb volt a kvalifikáción csapattársánál, Fernando Alonsónál. Nagyon úgy tűnik, hogy ismét a régi - vagy legalábbis egy ahhoz nagyon közel álló - Massát láthatunk a versenypályán.

Tovább
0

Ilyen, amikor közúti erőgépet nyúznak az F1-es pilóták - videók



Elrajtolt végre a 2013-as Forma-1-es évad, ennek apropóján a McLaren és a Ferrari is igyekszik megmutatni azt, amivel a versenypályán kívül rendelkeznek. A brit csapat az új szerzeményt, Sergio Perezt ültette be a vadonatúj P1-esbe a Top Gear tesztpályán, a Dunsfold-reptéren, míg az olaszok párosa, Fernando Alonso és Felipe Massa egymást furikázta Barcelonában, de nem az új ékkővel, a LaFerrarival, hanem a 458 Italiával.

Tovább
0

Nem elég az életnagyságú Lego-Ferrari Alonsóéknak



Újra legózik a Ferrari: Fernando Alonso és Felipe Massa, a vörös különítmény versenyzőpárosa a hétvégi Ausztrál Nagydíj előtt egy életnagyságú, építőkockákból összerakott F1-es autóval melegített. A gondolataik természetesen már nem játékosak, ugyanis gigantikus csatát várnak a melbourne-i Albert Parkban tartandó nyitánytól.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek