Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Prost Vettelre, Villeneuve Alonsóra fogadna



Idén is Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatája dönti majd el a világbajnoki címet a Forma-1-ben: így vélekedik két korábbi nagyágyú, a négy vb-címet nyerő Alain Prost és az egyszeres bajnok Jacques Villeneuve. A franciák legendája a németre fogadna, míg a kanadai a spanyolra voksol.

Tovább
0

Force India: kedvező árú V6-os motorért idei volánt



Lemondott XVI. Benedek pápa, meteor zuhant az oroszországi Cseljabinszkre, egy kisbolygó rekordközelségbe került a Földhöz, ráadásul a Forma-1-es előszezon is a félidejéhez érkezett, azonban a Force Indiának még mindig nem sikerült kiválasztania Paul Di Resta csapattársát. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül morfondíroznak ennyi ideig.

Tovább
1

Miért "dubajozik" teszt helyett Alonso?



Fernando Alonso kihagyta a felkészülési időszak első tesztjét Jerezben, ami több mint érdekes. A hivatalos indoklást nem mindenki fogadja el, ráadásul nagy kérdés: a Ferrari kétszeres világbajnoka mit veszít ezzel, a húzás milyen hatással lesz idei hadjáratára?

Tovább
0

F138 lesz az új F1-es Ferrari típusjele



Két nappal a hivatalos leleplezési ceremónia előtt a Ferrari bejelentette, hogy Fernando Alonso és Felipe Massa idei versenygépének típusjele F138 lesz.

Tovább
0

Ez lenne az idei Ferrari?



Noha az új Forma-1-es Ferrariról csak pénteken rántja le a leplet Fernando Alonso és Felipe Massa, a spanyol Marca című lap már most nyilvánosságra hozott egy grafikát, amelyről állítják: az idei modellt ábrázolja.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek