Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Van, aki máris odaítélte az idei vb-címet Vettelnek



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Lewis Hamilton Mercedes Heinz-Harald Frentzen
Talán még a szokásosnál is őrültebb a tippelősdi a 2019-es szezon rajtjának erőviszonyaival kapcsolatban, azonban máris van, aki világbajnokot hirdetett. A korábbi F1-es pilóta, a viszonylag ritkán nyilatkozó Heinz-Harald Frentzen a tesztidőszak alapján kijelentette: Sebastian Vettel világbajnoki címért várja az idei évadtól. Igaz, a német méltatta a címvédő Lewis Hamiltont is.

Tovább
0

Most lett igazi Ferrari B-csapat az Alfa-Sauber



F1 Forma-1 Alfa Romeo Racing Ferrari Kimi Raikkönen Antonio Giovinazzi Fred Vasseur Maurizio ArrivabeneAzzal, hogy az Alfa Romeo hivatalosan is nevére vette a Saubert, a Ferrari újfent jelét adta annak, hogy komolyak a szándékok a svájci istállóval. A bejelentés óta csurrannak-csepegnek az információk azzal kapcsolatban is, hogy mennyire.

Tovább
0

Leclerc: A cél? Minél hamarabb felpörögni a Ferrarinál!




Jól indította ferraris karrierjét a maranellói márka saját nevelésű pilótája, Charles Leclerc, aki az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt második napján a legjobb eredményt produkálta. A monacói reménység az autóból kipattanva értékelt, az F+1 Blog pedig meghallgatta és lejegyezte a pilóta gondolatait.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Massa mérnökcimboráját is megkapja Leclerc a Ferrarinál?




Mindent megtesz a Ferrari annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák Charles Leclerc számára, ráadásul a jelek szerint egy régi, jól bevált receptet alkalmaznak. A monacói nemcsak a csapat csúcsmérnökét, Jock Cleart kapja meg, hanem a pletykák szerint visszaigazolják azt a specialistát, aki annak idején Felipe Massával hajtott végre nagy dolgokat a csapatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek