Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia

F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

0 Tovább

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje

F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

0 Tovább

Egyre nagyobb a káosz a Ferrarinál

F1 Forma-1 Ferrari James Allison Mattia Binotto Sergio Marchionne Német Nagydíj
Noha az utóbbi hetek pletykái alapján sejteni lehetett, hogy a Ferrarinál műszaki fronton valami nincs rendben a háttérben, ennek fényében is meglepő, hogy a maranellói együttes a szezon kellő közepén szakított James Allison technikai igazgatóval. Hogy mi következik ezután, azt egyelőre jótékony homály fedi: ezen spekulálnak a hockenheimi paddockban is.

0 Tovább

Kiléphet a Ferrari technikai igazgatója

F1 Forma-1 James Allison Ferrari Sergio Marchionne Ross Brawn
Minden jel arra utal, hogy a Ferrarinak nyomós oka van arra, hogy valamilyen szerepkörben minél hamarabb visszacsábítsa egykori sikerkovácsát, Ross Brawnt. A minap felkapott pletykát egy újabb követi, mégpedig az, hogy az olasz csapat technikai igazgatója, James Allison nem kíván tovább Maranellóban állomásozni…

0 Tovább

Räikkönen a menedzsere nélkül bulizta ki az új Ferrari-szerződést

F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Steve Robertson Brit Nagydíj Maurizio Arrivabene
Kimi Räikkönen fityiszt mutatott a Forma-1-es pályafutását temetőknek azzal, hogy a napokban szerződést hosszabbított a Ferrarival, ráadásul a kontraktus bejelentése óta néhány érdekesség is napvilágra került. Például az, hogy a finn imádja látni azok ábrázatát, akik már elsiratták, illetve az is, hogy régi menedzsercimborája,Steve Robertson bevonása nélkül, saját maga bulizta ki a folytatást.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek