Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone bizonyítványt osztott az F1 élharcosainak




Mióta száműzték az F1 éléről, azóta csak ritkán szólal meg Bernie Ecclestone, viszont amit mond, az általában nagyot szól. A napokban az idei világbajnokság két főszereplőjét, Lewis Hamitont és Sebastian Vettelt értékelte a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő korábbi főmogul, aki a britet az egekig magasztalta, a németről pedig úgy gondolja, hogy a háttérben zajló menedzsmentviták miatt nem kapott elegendő támogatást idén a Ferraritól.

Tovább
0

Mire számíthat Räikkönen a Saubernél?




Kimi Räikkönen austini futamgyőzelme nemcsak a finn pilótának, hanem régi-új munkaadójának, az Alfa Romeo Saubernek is sokat jelent. A Mexikói Nagydíj hivatalos sajtótájékoztatóján Fred Vasseur, a svájciak csapatfőnöke nem győzte méltatni a különítményhez jövőre visszatérő pilótát: a szakember szerint a gárda igazi vezéregyéniséggel erősödik, jóllehet, azzal kapcsolatban nem mert jóslatokba bocsátkozni, hogy mire számíthat náluk a 2007-es világbajnok.

Tovább
0

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Räikkönen gyerekei követelték a győztes Pirelli-sapkát



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari USA Nagydíj Pirelli
Kimi Räikkönen nemcsak saját, borzalmasan régóta, 2044 napja tartó nyeretlenségi szériáját szakította meg az USA Nagydíj megnyerésével, hanem egy tartozást is törlesztett gyermekei felé. Mint elárulta: a csemeték már ostromolták, mert szerettek volna egy Pirelli-sapkát - olyat, amilyet a győztesek viselnek a dobogó legfelső fokán

Tovább
0

Brutális utcai Ferrarit kapott  Leclerc - mutatjuk!




Lehet, hogy komoly a teljesítménykényszer és hihetetlenül nagy a nyomás, de mindenképpen megéri Ferrari-pilótának lenni! Charles Leclerc szerződésén még alig száradt meg a tinta, de a fiatal pilóta máris tapasztalhatja, hogy mit jelent ez: Szingapúrból hazaérkezve több meglepetés, egyebek mellett új szolgálati autója, egy Ferrari 488 Pista várta Monacóban…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek