Kiléphet a Ferrari technikai igazgatója

F1 Forma-1 James Allison Ferrari Sergio Marchionne Ross Brawn
Minden jel arra utal, hogy a Ferrarinak nyomós oka van arra, hogy valamilyen szerepkörben minél hamarabb visszacsábítsa egykori sikerkovácsát, Ross Brawnt. A minap felkapott pletykát egy újabb követi, mégpedig az, hogy az olasz csapat technikai igazgatója, James Allison nem kíván tovább Maranellóban állomásozni…

0 Tovább

Räikkönen a menedzsere nélkül bulizta ki az új Ferrari-szerződést

F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Steve Robertson Brit Nagydíj Maurizio Arrivabene
Kimi Räikkönen fityiszt mutatott a Forma-1-es pályafutását temetőknek azzal, hogy a napokban szerződést hosszabbított a Ferrarival, ráadásul a kontraktus bejelentése óta néhány érdekesség is napvilágra került. Például az, hogy a finn imádja látni azok ábrázatát, akik már elsiratták, illetve az is, hogy régi menedzsercimborája,Steve Robertson bevonása nélkül, saját maga bulizta ki a folytatást.

0 Tovább

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?

F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

0 Tovább

Nehezen viseli a győzelmi ínséget a Ferrari vezére

F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Ferrari Osztrák Nagydíj Sebastian Vettel
A nagy akarásnak mindig nyögés a vége! A régi magyar mondás igaz volt a Ferrarira is az Osztrák Nagydíjon: a maranellói csapat görcsösen akart zászlóvivőjével, Sebastian Vettellel, de a próbálkozás ismét kudarcba fulladt. Ez szemlátomást egyre jobban megviseli Maurizio Arrivabene csapatfőnököt, aki az F+1 Blog érdeklődésére persze igyekezett cáfolni, hogy így lenne…

0 Tovább

Räikkönen sejtelmes utalást tett a jövővel kapcsolatban

F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Kanadai Nagydíj
Hivatalos állásfoglalásnak semmiképp nem lehet tekinteni, de tény: Kimi Räikkönen a Formula1.com-nak adott exkluzív interjújában elejtett valami olyasmit, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy a számtalan pletyka és spekuláció ellenére 2017-ben a Ferrari versenyzője lesz. Azt jóval nyilvánvalóbban fogalmazta meg a finn, hogy nem unja a Forma-1-et.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek