Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?

F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

0 Tovább

Nehezen viseli a győzelmi ínséget a Ferrari vezére

F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Ferrari Osztrák Nagydíj Sebastian Vettel
A nagy akarásnak mindig nyögés a vége! A régi magyar mondás igaz volt a Ferrarira is az Osztrák Nagydíjon: a maranellói csapat görcsösen akart zászlóvivőjével, Sebastian Vettellel, de a próbálkozás ismét kudarcba fulladt. Ez szemlátomást egyre jobban megviseli Maurizio Arrivabene csapatfőnököt, aki az F+1 Blog érdeklődésére persze igyekezett cáfolni, hogy így lenne…

0 Tovább

Räikkönen sejtelmes utalást tett a jövővel kapcsolatban

F1 Forma-1 Ferrari Kimi Räikkönen Kanadai Nagydíj
Hivatalos állásfoglalásnak semmiképp nem lehet tekinteni, de tény: Kimi Räikkönen a Formula1.com-nak adott exkluzív interjújában elejtett valami olyasmit, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy a számtalan pletyka és spekuláció ellenére 2017-ben a Ferrari versenyzője lesz. Azt jóval nyilvánvalóbban fogalmazta meg a finn, hogy nem unja a Forma-1-et.

0 Tovább

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából

F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

0 Tovább

Grosjean azt kapta, amire számított 

F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Ferrari
Noha az idény első három versenye közül csak kettő sikerült igazán jól számára, talán csak a zsinórban három győzelmet arató Nico Rosberg elégedettebb jelenleg a Forma-1-ben Romain Grosjeannál. A francia pilóta úgy érzi: bebizonyosodott, hogy jól döntött tavaly, amikor általános meglepetésre nem várt a Renault gyári csapatára, hanem aláírt az újonc Haas istállóhoz.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek