Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Egyre vészesebb a helyzet a Force Indiánál?



F1 Forma-1 Force India Vijay Mallya Subrata Roy
Mostanában a Sauber az a Forma-1-es csapat, amely a legközelebb áll a bedőléshez, pedig a számos cáfolat ellenére a színfalak mögött komoly gondok lehetnek a Force Indiánál is. Újabb bizonyítéka ennek az a tény, hogy a társtulajdonos-csapatfőnök Vijay Mallya körül hazájában ismét nagy a felhajtás…

Tovább
0

Nem aggódnak a jövő miatt a Force Indiánál



F1 Forma-1 Force India Ottmar Szafnauer Nico Hülkenberg Force India VJM09

Furcsa pletykák terjengtek a Force India istállóról az utóbbi hetekben, ennek ellenére az ügyvezető igazgató, Ottmar Szafnauer szerint a silverstone-i gárdának rég volt annyira sima téli időszak, mint a mostani. A spekulációk szerint amennyiben a társtulajdonos Sahara Group valóban kivonul, az a különítmény végét is jelentheti, Szafnauer azonban nem látja ennyire borúsan a jövőt.

Tovább
0

Aston Martin az F1-ben: Nem valószínű...



F1 Forma-1 David Richards Force India Aston Martin Abu Dhabi Nagydíj

Hónapok óta terjengenek a pletykák, amely szerint 2016-ra a Force India istálló "átkeresztelődhet" Aston Martinra. Sokan az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjra vártak fejleményt az ügyben, de a brit márka vezére, a helyszínen felbukkanó David Richards az F+1 Blog érdeklődésére cáfolta, hogy küszöbön állna a bejelentés. Igaz, nem túl meggyőzően tette ezt…

Tovább
0

Még mindig csak reménykednek a Force Indiánál az Aston Martin érkezésében




Miután Vijay Mallya, a Force India társtulajdonos-csapatfőnöke a Mexikói Nagydíj hétvégéjén elárulta, hogy együttese tárgyalásokat folytat az Aston Martinnal a márka Forma-1-es szerepvállalásáról, az indiai üzletember helyettese, Bob Fernley óvatosságra intette a közvéleményt. A brit szerint nincs garancia a megállapodásra és már az is megtiszteltetés, hogy a csapat egyáltalán képbe került a patinás szigetországi márkánál.

Tovább
0

Perez megőrizné az oroszországi lendületet




Sergio Perez másfél éven át böjtölt, míg újra dobogóra állhatott a Forma-1-ben: az orosz futam 3. helyezettje a hétvégi Amerikai Nagydíj előtt elismerte, hogy a Szocsiban elért eredmény rendkívül sokat jelent számára. A Force India mexikói pilótája nem titkolja, hogy hihetetlen mázlira volt szüksége, külön köszönettel tartozik Kimi Räikkönennek, ugyanakkor elárulta: szeretné hozzájutni a csapat központjában kiállított trófeához.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek