Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Webber nagyfőnöki segítséggel marad a Red Bullnál?



Újabb spekuláció látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Mark Webbernek talán mégsem kell lemondania a Red Bull-volánról az idei évad végén: egy német lap szerint az energiaital-konszern tulajdonosa, Dietrich Mateschitz személyesen ajánlotta fel a szerződéshosszabbítás lehetőségét az ausztrálnak. Ha ez igaz, és Webber elfogadja azt, Kimi Räikkönen a Lotusnál ragadhat egy újabb szezonra…

Tovább
0

Van olyan, aki bálványozza Karthikeyant



Narain Karthikeyant Forma-1-es pályafutása során csúfolták kártékonynak, uborkának, s bár a rajongók túlnyomó többsége valószínűleg zavarójátékosként fog visszaemlékezni az indiaira, sok haszna is volt az F1-es szereplésének. Ezt vallja egy fiatal indiai pilóta, a csúcskategória felé igyekvő Rohit Koul, aki valóságos bálványként tekint a Jordant és a HRT-t is megjárt honfitársára.

Tovább
0

Meddig tarthat a Force India lendülete?



Nem volt túlságosan jó érzés Paul Di Restának lenni az utóbbi időszakban, azonban a Szahírban elért 4. helyezés visszaadta a korábbi DTM-bajnok önbizalmát. A skót hisz abban, hogy hamarosan bepótolhatja a mulasztást, arról azonban nincs meggyőződve, hogy a Force India képes lesz tartósan megőrizni az első néhány futamon nyújtott jó formát.

Tovább
0

Sutil nem barátkozni jött vissza az F1-be



Adrian Sutil, a Force India versenyzője az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével Kimi Räikkönen tavalyi produkciójához hasonlóan alátámasztotta azt a teóriát, hogy némi kihagyás nem feltétlenül hátrány a modern Forma-1-ben. A silverstone-i csapatnál már örülnek, hogy a németnek szavaztak bizalmat, maga az érintett azonban a futam előtt elárulta: tudja, hogy a paddockban nem mindenki örül a jelenlétének.

Tovább
0

Force India: kedvező árú V6-os motorért idei volánt



Lemondott XVI. Benedek pápa, meteor zuhant az oroszországi Cseljabinszkre, egy kisbolygó rekordközelségbe került a Földhöz, ráadásul a Forma-1-es előszezon is a félidejéhez érkezett, azonban a Force Indiának még mindig nem sikerült kiválasztania Paul Di Resta csapattársát. Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül morfondíroznak ennyi ideig.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek