Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kézzel emelte meg a 853 kg-os McLarent a szervizcsapat



F1 Forma-1 McLaren Forma-1 kerékcsere Carlos Sainz Szingapúri Nagydíj 2019

Mint a villám, úgy dolgoznak az F1-es istállók kerékcserére szakosodott stábjai a futamokon, az elitalakulatok szinte felfoghatatlan gyorsasággal bonyolítják le a komplikált műveletet. Kivéve, amikor nem: a Szingapúri Nagydíj erre is szolgáltatott példát.

Tovább
0

Nehezebb gumikkal sem lesz lassabb az F1-es kerékcsere?



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Williams Mercedes Pirelli
A 2017-es Forma-1 újítások leglátványosabbja az lesz, hogy nagyobb méretűek lesznek a versenyautók kerekei. Ezzel együtt nehezebbé is válnak az abroncsok, ám sokfelé már most valószínűsítik: a szervizcsapatok semmivel sem lesznek lassabbak a kerékcseréknél, mint tavaly.

Tovább
0

Ilyen lenne egy F1-es kerékcsere egy szerelővel



F1 Forma-1 Forma-1 kerékcsere Red Bull
Hegyre, halomra döntik a Forma-1-es istállók a kerékcsere-rekordokat az utóbbi években: a gyorsasági csatában idén elsősorban a Williams és a Mercedes vállalt oroszlánrészt, míg a Red Bullnál - noha ott is géppuskakezűek a szervizesek - egy demonstráció erejéig másra gondoltak.

Tovább
0

Kerékcsere-rekordot döntött a Mercedes



Nagyon úgy tűnik, hogy a Mercedes tényleg minden tekintetben rendezte sorait a malajziai vereség után: a csillagos bajnokcsapat kettős győzelemmel vágott vissza a Kínai Nagydíjon, ráadásul Ron Meadows sportigazgató szerint a különítmény szervizcsapatának sikerült megdöntenie a Forma-1-es történelem leggyorsabb kerékcseréjének nem hivatalos rekordját is.

Tovább
1

Kerékcsere 1950-ben és napjainkban - videó



Minden ízében óriási fejlődésen ment át a Forma-1 a világbajnokság 1950-es startja óta: természetesen nem úszta meg az evolúciót a kerékcsere sem, mégis elképesztő szembesülni azzal, hogy milyen volt a papucsok cseréjének művelete akkor, és milyen most.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek