Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Leclerc: A cél? Minél hamarabb felpörögni a Ferrarinál!




Jól indította ferraris karrierjét a maranellói márka saját nevelésű pilótája, Charles Leclerc, aki az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt második napján a legjobb eredményt produkálta. A monacói reménység az autóból kipattanva értékelt, az F+1 Blog pedig meghallgatta és lejegyezte a pilóta gondolatait.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Így nyúzta Vettel a 2014-es Ferrarit Fioranóban - videó



F1 Forma-1 Ferrari Sebastian Vettel Forma-1 teszt Fiorano

Sebastian Vettel a Forma-1 nagyágyúi közül az első, aki nekilátott a 2016-os előkészületeinek: a Ferrari pilótája kedden az olasz márka házi tesztpályáján, Fioranóban tréningezett, a 2014-es autóval futott körökről megérkeztek az első videó és néhány fotó is.

Tovább
1

2014 minden idők legzsúfoltabb F1-idénye lehet



Minden idők leghektikusabb Forma-1-es szezonjának ígérkezik a 2014-es évad, már amennyiben hihetünk a montreali paddockból érkező pletykáknak.

Tovább
0

Miért fontos az előszezon első tesztnapja?



Elkezdődött végre a tesztelés a dél-spanyolországi Jerezben, ahol a Williamst leszámítva az összes csapat az idei autójával vesz részt. Az előszezon legelső napján a hangulat mindig különleges, a munka a versenyzők és a mérnökök számára is roppant izgalmas. Mi zajlik ilyenkor tulajdonképpen, miért különösen fontos az első éles menetpróba?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek