Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Riadó, Pirelli!



Amikor a Pirelli 2011-ben belevágott a Forma-1-es kalandba, tisztában voltak azzal, hogy a küldetés kockázatos, arra azonban biztosan nem számítottak, hogy olyan helyzetbe keverednek, mint a vasárnapi Brit Nagydíjon…

Tovább
0

Pilótaváltás lehet a Caterhamnél?



Bár néhány héttel ezelőtt még úgy hírlett, hogy Heikki Kovalainennek nincs esélye visszafoglalni a Caterham versenyzői ülését, a Silverstone-ból érkezett legfrissebb fejlemények szerint a finn nem adja fel és hisz abban, hogy hamarosan újra versenyezhet a zöld-sárgáknál.

Tovább
0

A Magyar Nagydíj napján lesz új szerződése a Hungaroringnek



Az idei Magyar Nagydíj versenynapján, július 28-án várhatóan aláírják az a szerződést, amely szavatolja, hogy a Hungaroring 2017 és 2021 között is vendégül láthatja a Forma-1-es világbajnoki sorozatot - közölte Németh László nemzeti fejlesztési miniszter a futam pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább
0

"Amikor a szex még biztonságos, az F1 pedig veszélyes volt" - videó



Megérkezett az ősszel bemutatásra kerülő Rush című film újabb trélere: a Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai párviadalát feldolgozó alkotás igazi filmművészeti remekműnek ígérkezik.

Tovább
0

5 érv amellett, hogy Webber jól döntött



Vége a szepangi 'Multi21' botrány óta tartó spekulációknak: bár időről időre úgy hírlett, hogy Mark Webber talán a Red Bull istálló kötelékében és a Forma-1-ben folytatja pályafutását, a Brit Nagydíj előtt biztossá vált, hogy az ausztrál a csapattól és a szakágtól is búcsúzik az idei évad végén. Az F+1 Blog öt érvet felsorakoztatva igyekszik alátámasztani, hogy az ausztrál jól döntött, amikor a Porsche sportautó-csapata mellé tette a voksát…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek