Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit keres Usain Bolt egy F1-es autóban? - videó



Nagyot alakított az Gyémánt Liga oslói fordulójában Usain Bolt, aki a megnyitón egy elektromos hajtású Forma-1-es replika volánja mögül üdvözölte a Bislett Stadion közönségét.

Tovább
0

Exkluzív: Mr. Dakar is Räikkönennek szorít!



Mr. Dakar, azaz a Dakar-ralit tizenegy alkalommal megnyerő Stephane Peterhansel is azok közé tartozik, akik a Forma-1-es mezőnyből Kimi Räikkönennel szimpatizálnak. A franciák legendája múlt hétvégén a romániai Nagybányán versenyzett, ahol néhány érdekességet is elárult az F+1 Blognak.

Tovább
0

Mélyrepülés: mi zajlik a McLarennél?



Jenson Button az idei Forma-1-es szezon félidejéhez közeledve már abban sem hisz igazán, hogy a McLarennek lehet esélye a futamgyőzelemre, ami jól árulkodik arról, hogy mennyire nehéz helyzetben van a patinás brit különítmény. Mivel többre egyelőre nem futja, a wokingi alakulat számára marad a magyarázkodás és a reménykedés…

Tovább
0

Ecclestone egymilliárdos esküvőt szervezett Tamarának



Valószínűleg az év egyik legnagyobb celebeseménye zajlik Dél-Franciaországban, ahol az F1-es főmogul Bernie Ecclestone egy többnapos menyegző keretein belül adja férjhez nagyobbik lányát, Tamarát. A kiszivárgott hírek alapján nem túlzás azt állítani, hogy az esküvő valóságos fesztivál.

Tovább
0

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek