Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem egyforma Hamilton és Rosberg kormánya - videó



Látszólag egyforma a két Mercedes-Ezüstnyíl kormánya, de mégsem: Giorgio Piola, a kiváló olasz Forma-1-es technikai illusztrátor remek videóban tárja fel, hogy mi az eltérés Nico Rosberg és Lewis Hamilton kormánya között.

Tovább
0

Csúcstalálkozó: Hamilton és Moss Silverstone-ban



Csúcstalálkozóra került sor pénteken, Silverstone-ban a Mercedes jóvoltából: a német márka két különböző generáció szigetországi szupersztárját, Sir Stirling Mosst és Lewis Hamiltont, valamint autóikat hozta össze a Brit Nagydíjnak otthont adó pályán.

Tovább
0

Díszdoktorrá avatják a Red Bull tervezőgéniuszát



Újabb elismerésben részesül Adrian Newey: az F+1 Blog információi szerint a Red Bull Racing főtervezőjének díszdoktori címet adományoz a Sussexi Egyetem, avatására pedig két nappal a Német Nagydíj után kerül sor. A szakember kedvenc időtöltésének, a versenyzésnek is hódol, ezen a hétvégén Silverstone-ban Lamborghinizhet.

Tovább
0

Vettel közúti Infinitiket nyúzott Monaco után



Nem pihen Sebastian Vettel: a Red Bull háromszoros világbajnok címvédője alig 24 órával a töréssel-zúzással gazdagon tarkított Monacói Nagydíjon elért 2. helyezése után már a dél-franciaországi Le Castellet-ben száguldott. A német az Infiniti teljesítményért felelős igazgatójaként a Paul Ricard pályán a márka sportautóit tesztelte.

Tovább
0

A meztelen Räikkönen és a siker receptje - videó



Különleges archív videót osztott meg a napokban a "finn Jackassként" is emlegetett kaszkadőrformáció, a Dudesons: a felvétel azon a látogatáson készült, amelyet két éve tettek a Monacói Nagydíj idején az akkor épp ralizgató Kimi Räikkönennél, aki meztelenül, a jacuzziban ücsörögve árulta el nekik a siker titkát…

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek