Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Grosjean újra időzített bomba?



Romain Grosjean Monte-Carlóban újra kiváló példát szolgáltatott arra, hogy a Forma-1-ben milyen viharos gyorsasággal változhat meg egy versenyző megítélése. Néhány nappal korábban Gerard Lopez, a Lotus tulajdonosa még áradozva méltatta a tavalyi hullámvölgyből kilábaló franciát, az elmúlt hétvége után viszont újra az a téma, van-e keresnivalója a mezőnyben a nyurga pilótának.

Tovább
0

Exkluzív: csapatfőnökök a Mercedes-Pirelli svindliről



Bár sokan az egész hétvégén át tartó Mercedes-dominancia és a pole pozíció ellenére is szkeptikusak voltak azzal kapcsolatban, hogy a csillagos egylet megnyerheti-e a Monacói Nagydíjat, Nico Rosberg mégis megcsinálta. Édesapja, Keke hercegségbeli győzelme után 30 évvel győzött, az öröm mégsem lehet teljes, ugyanis órákkal a futam előtt kiderült: a Mercedes megszegte a teszttilalmat, mégpedig a Pirellivel köttetett valamiféle titkos paktum keretein belül…

Tovább
0

Ecclestone is csak csettintett a Mercik időmérő-uralmára



Bernie Ecclestone is csak elégedetten bólogatott, miután a Mercedes a zsinórban harmadik pole pozícióját szerző Nico Rosberg vezérletével Monacóban is kisajátította az első rajtsort. Azt valószínűleg a Forma-1 főguruja sem tudja, hogy milyen eredményt hoz a vasárnapi összecsapás, mindesetre szemlátomást örült a csillagosok produkciójának.

Tovább
0

Exkluzív: Alonso a jelenkor Sennája?



Ki lehet az új Senna, képes lehet-e valamelyik jelenlegi Forma-1-es pilóta felnőni arra a szintre, hogy olyan őrületet teremtsen maga körül, mint a brazilok korábbi háromszoros világbajnoka? A sokakat foglalkoztató kérdést az F+1 Blog Monte Carlóban egy igazi legendának, Senna egykori legjobb barátjának, a McLaren-veterán Jo Ramireznek tette fel, akit faggattunk a Honda-kapcsolatról is.

Tovább
0

Monaco még mindig a legnagyobb kihívás



Monaco pompája és csillogása mintha képtelen lenne megkopni: bár a gazdasági világválság apró jelek szerint a leggazdagabb réteget is elérte, paradicsomuk továbbra is régi fényében pompázik, ráadásul a hétvégén esedékes Forma-1-es nagydíj apropóján még a szokásosnál is nagyobb a nyüzsgés.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek