Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: Bianchi nem számít Ferrari-behívóra



Jules Bianchi, a Marussiánál idén debütáló Ferrari-patronált elégedett a szezonja eddigi alakulásával, maranellói behívóra azonban annak ellenére sem számít, hogy tudja: sokan Fernando Alonso 2001-es, minardis bemutatkozásához hasonlítják eddigi produkcióját. Az F+1 Blog utánanézett Heikki Kovalainen és a Caterham rapszodikus kapcsolatának is.

Tovább
3

Exkluzív: Button Ladával döngetne Barcelonában is



Felvidította Jenson Buttont az F+1 Blog: a brit katasztrofálisan szerepelt a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, de egy lopott pillanatban olyan kérdést tettünk fel neki, amitől azonnal fülig ért a szája. A téma természetesen a zsámbéki Lada-kaland volt…

Tovább
0

Erősödő pletyka: Räikkönen a Red Bullhoz igazol?



Felpörgött a pilótapiaci spekulációhadjárat Barcelonában: a Spanyol Nagydíj helyszínén egyre többen veszik biztosra, hogy nem alaptalanok a Kimi Räikkönen csapatváltásával kapcsolatos találgatások, s a finn talán már alá is írt a Red Bullhoz. Hivatalos megerősítés nincs, s egy darabig várhatóan még nem is lesz.

Tovább
0

Alonso a pályán és a pályán kívül is csatázik Barcelonában



Fernando Alonso balhéjától volt hangos péntek reggel a Forma-1-es paddock Barcelonában, a motorzaj azonban hamar elnyomta a spanyollal kapcsolatos botrányszagú sztorit.

Tovább
0

Hangulatjelentés Barcelonából



James Allison és a Lotus szakítása, a Mercedes hétvégi esélyei: ezek a legfőbb paddock-témák csütörtökön Barcelonában, ahol a hétvégi Spanyol Nagydíjjal kezdetét veszi az évad európai szakasza.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek