Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Susie Wolff lehet a következő női F1-es pilóta



Immáron nyilvánvaló, amit eddig is sejteni lehetett: a Williamstől a Mercedeshez átpártolt Toto Wolff nem csak azért hagyta hátra nejét, Susie-t a grove-i istállónál, hogy felügyelje megtartott üzletrészét, hanem azért is, mert a hölgynek ott nagyobb esélye lehet tűzközelbe kerülni. A DTM-ből tavaly távozott pilótanő a napokban egyértelmű jelét adta annak, hogy nem tett le a Forma-1-es szereplésről.

Tovább
0

Két új csapat érkezik a Forma-1-be 2015-ben?



2014-es specifikációjú Forma-1-es versenygépet fejleszt egy német műhely, az Adess, amely korábban a HRT istálló egyik háttércégeként tevékenykedett. Ha jövőre még nem is, 2015-re talán piaca is lehet a portékájuknak, ugyanis iparági források szerint akkor két új alakulat is érkezhet a királykategóriába.

Tovább
0

Küszöbön a Marussia-Ferrari megállapodás?



Egyre valószínűbb, hogy Jules Bianchi idei szerződtetése után a Marussia istálló tovább mélyíti kapcsolatát a Ferrarival, s 2014-ben már az olasz gyártó erőforrásait építik versenygépeikbe. Több jel is erre utal, és állítólag a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

Tovább
0

Van olyan, aki bálványozza Karthikeyant



Narain Karthikeyant Forma-1-es pályafutása során csúfolták kártékonynak, uborkának, s bár a rajongók túlnyomó többsége valószínűleg zavarójátékosként fog visszaemlékezni az indiaira, sok haszna is volt az F1-es szereplésének. Ezt vallja egy fiatal indiai pilóta, a csúcskategória felé igyekvő Rohit Koul, aki valóságos bálványként tekint a Jordant és a HRT-t is megjárt honfitársára.

Tovább
0

Ilyen, amikor a McLaren elfoglalja az otthonodat - videó



Szenzációs reklámfilmmel népszerűsíti a Mobil 1 olajcég új rajongói akcióját a McLaren: a szpotban a wokingi istálló megmutatja, milyen az, amikor arra ér haza az ember, hogy egy Forma-1-es istálló fészkelte be magát az otthonába.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek