Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Meddig tarthat a Force India lendülete?



Nem volt túlságosan jó érzés Paul Di Restának lenni az utóbbi időszakban, azonban a Szahírban elért 4. helyezés visszaadta a korábbi DTM-bajnok önbizalmát. A skót hisz abban, hogy hamarosan bepótolhatja a mulasztást, arról azonban nincs meggyőződve, hogy a Force India képes lesz tartósan megőrizni az első néhány futamon nyújtott jó formát.

Tovább
0

Japán inváziót hozhat az új motorformula



Míg a Porschét a gumi és a politika miatt nem érdekli a Forma-1, addig a jövőre bevezetésre kerülő új motorformula a friss paddock-pletykák szerint japán invázióhoz vezethet. A Honda visszatéréséről mostanában egyre intenzívebben hallani, s Szahírban elterjedt, hogy a másik nemrégiben távozott márka, a Toyota is újra feltűnhet a színen.

Tovább
0

Vettel kipróbálta az Orosz Nagydíj helyszínét



Sebastian Vettel nem lassít: a Red Bull címvédő-listavezető klasszisa a Bahreini Nagydíjon aratott idei második futamgyőzelme másnapján már Szocsiban vizitált, ahol a róla elnevezett Infiniti volánja mögött megtette az első métereket a jövőre debütáló Orosz Nagydíj épülőben lévő helyszínén.

Tovább
0

Räikkönen nem kommentálja a Red Bull-pletykát



Niki Lauda Kimi Räikkönen leigazolására ösztökéli a Red Bullt, a Lotus azon mesterkedik, hogy megtartsa a finnt, miközben maga az érintett továbbra is hangsúlyozza: még nem gondolkodik a 2014-es idényen. Egyes források szerint már az sem biztos, hogy megüresedik Mark Webber helye...

Tovább
0

Hamilton már nincs jóban a McLarennel?



Úgy tűnik, hogy végérvényesen lőttek a családi idillnek Lewis Hamilton és a McLaren között: az idei évre a Mercedeshez átigazolt McLaren-nevelésű brit pilóta Szahírban egy olyan szösszenetről számolt be, amely erről árulkodik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek