Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magát is eladná a Lotus Räikkönen megtartásáért



Sokat ér Kimi Räikkönen a Lotus istállónak, így az enstone-i együttes természetesen komoly áldozatokat is hajlandó hozni annak érdekében, hogy megtarthassa a Red Bull által is áhított finn klasszist. Ha minden igaz, a gárda eladni is hajlandó magát - legalábbis egy szeletet - annak érdekében, hogy a 2007-es világbajnokban fel se merüljön a távozás gondolata.

Tovább
0

Williams lánya már a frontvonalban



Első éles bevetésén vett részt csapatfőnök-helyettesként a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon Claire Williams. Noha sokan elkönyvelték, hogy a hölgy a gyakorlatban máris átvette édesapja, a legendás alapító-fővezér Sir Frank Williams helyét, az érintett sietve leszögezte: még mindig a kerekesszékben élő szakvezető szava a döntő.

Tovább
0

Webber öt évre aláírt a Porschéhez?



Egyre valószínűbb, hogy Mark Webber nem marad a Red Bullnál: bár a Porsche egyelőre cáfol, az utóbbi hetek botrányai után ismét erősödik a pletyka, amely szerint az ausztrál versenyző aláírt a zuffenhauseni márka sportautó-csapatához és 2014-től a hosszú távú versenyzés csúcskategóriájában folytatja pályafutását.

Tovább
0

Kubica végleg lemondott az F1-es visszatérésről?



Miközben a fél világ a Kínai Nagydíjjal és a Red Bull-belháborúval van elfoglalva, újabb fejlemények érkeztek Robert Kubicáról is. Az F1-ből egy ralibaleset miatt immáron harmadik éve hiányzó lengyel most először beszélt nyíltan arról, hogy a korábbi töretlen optimizmusa ellenére előfordulhat, hogy sohasem térhet vissza az autósport királykategóriájába.

Tovább
0

Nem csitulnak az indulatok a Red Bullnál



Aki esetleg komolyan elhitte, hogy Sebastian Vettel valóban bánja a szepangi, a csapatutasítás ellenére végrehajtott előzést, azok szerdán komoly arculcsapást kaptak a némettől. A háromszoros világbajnok olyan provokatív megnyilvánulással rukkolt elő, amely után biztosra vehetjük, hogy Mark Webber - történjék bármi az idei szezon hátralevő részében - 2014-ben már nem lesz a Red Bull Racing versenyzője.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek