efpluszegy

Távozik a Forma-1 legbefolyásosabb újságírójaAmennyire mézes-mázosan van megfogalmazva a Mercedes közleménye, legalább annyira nyilvánvaló, hogy Norbert Haugot az utóbbi három év sikertelensége miatt küldik nyugdíjba. A márka emblematikus figurája kétségkívül megfáradt az utóbbi három, viszontagságokkal teli évben, s távozásával tulajdonképpen a Forma-1-es sajtó történetének legmagasabb ívű pályafutása zárul le.

Tovább
0

Ön kit ültetne a Force Indiába?Közeleg a karácsony, de a jövő évi Forma-1-es mezőny legértékesebb, még szabad ülése továbbra is keresi a gazdáját. Vijay Mallya, a Force India tulajdonosa kedvező helyzetben van, szabadon válogathat a tehetséges, pénzes jelentkezők között. Az F+1 Blog arra kíváncsi, hogy Ön kit ültetne Paul di Resta mellé? Kommenteljen!

Tovább
1

Hamilton utoljára száguldott McLarennel - videóElbúcsúzott a McLaren istállótól Lewis Hamilton: a Mercedeshez igazoló 2008-as világbajnok múlt pénteken, a csapat wokingi főhadiszállásán személyesen köszönt el nevelőegyesületének munkatársaitól, majd Máltára utazott, ahol szombaton az egyik MP4-26-ossal még száguldozhatott is egy utolsót.

Tovább
0

Räikkönen karácsonyi videójának valódi üzeneteHanyag eleganciával, mondandóját különféle okokból több ízben is félbeszakítva köszöntötte a Lotus munkatársait Kimi Räikkönen, aki az FIA díjátadó gálája miatt nem lehetett jelen az enstone-i egylet évadzáró partiján. A videóüzenet tökéletesen sommázza, hogy a versenyképes autó mellett mit csinált még tökéletesen idén a fekete-arany különítmény.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát IsztambulbanMonaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek