Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Petrov hegymászással hangol a visszatérésre



Nem tett le a Forma-1-es visszatérésről Vitalij Petrov: a Caterhamtől kiszorult orosz pilóta szakított menedzserével is, de töretlenül hisz abban, hogy jövőre újra ott lehet a mezőnyben. Emiatt más autósport-szerepvállalással nem is kacérkodik, áprilisra azonban egy nagyszabású hegymászó-projektet tervez.

Tovább
0

Kitart a rakoncátlan kerékanya mellett a Force India



Tönkretette a Force India istálló versenyét Szepangban az új fejlesztésű, integrált kerékanya, ennek ellenére a silverstone-i együttes közölte: nem mondanak le annak további használatáról.

Tovább
0

Visszatért a régi Massa?



Háttérbe szorul a Red Bull és a Mercedes szepangi csapatutasításos ügyei mellett Felipe Massa teljesítménye, pedig a Ferrari brazilja igazán megérdemli a vállveregetést azután, hogy zsinórban negyedszer is gyorsabb volt a kvalifikáción csapattársánál, Fernando Alonsónál. Nagyon úgy tűnik, hogy ismét a régi - vagy legalábbis egy ahhoz nagyon közel álló - Massát láthatunk a versenypályán.

Tovább
0

Beszólt a Lotus a McLarennek és a Red Bullnak



Ugyan a Red Bull és a Mercedes ellopta a showt a Maláj Nagydíjon, a szepangi hétvégén - ha nem is teljesítmény tekintetében - kitett magáért a Lotus is: a melbourne-i győzelem után felbátorodott fekete-arany egylet ekézte a McLarent és a Red Bullt.

Tovább
0

Vettel kedvence egy használt mikrobusz



Sebastian Vettel a versenypályákon a Red Bull Racing Forma-1-es csúcs-versenygépeivel száguldozik, nem mellékesen az osztrák-brit egylettel szövetségben álló Infiniti autógyár márkanagykövete. Ennek ellenére a fiatal kiválóság a hétköznapokban egy igazán szerény járművel rója az utakat Svájcban.

Tovább
2

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek