Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem elég az életnagyságú Lego-Ferrari Alonsóéknak



Újra legózik a Ferrari: Fernando Alonso és Felipe Massa, a vörös különítmény versenyzőpárosa a hétvégi Ausztrál Nagydíj előtt egy életnagyságú, építőkockákból összerakott F1-es autóval melegített. A gondolataik természetesen már nem játékosak, ugyanis gigantikus csatát várnak a melbourne-i Albert Parkban tartandó nyitánytól.

Tovább
0

Mexikóban vb-címet várnak Pereztől



Mire jut Sergio Perez 2013-ban a McLarennél? Alighanem ez a hétvégén kezdődő új Forma-1-es idény egyik legnagyobb kérdése: a teher nem kicsi a fiatal pilóta vállain, de mint arról az F+1 Blog meggyőződött, hazájában, Mexikóban mindent elsöprő szeretet és tisztelet övezi az ifjú tehetséget, akitől honfitársai egyértelműen vb-címet várnak.

Tovább
0

Prost Vettelre, Villeneuve Alonsóra fogadna



Idén is Sebastian Vettel és Fernando Alonso csatája dönti majd el a világbajnoki címet a Forma-1-ben: így vélekedik két korábbi nagyágyú, a négy vb-címet nyerő Alain Prost és az egyszeres bajnok Jacques Villeneuve. A franciák legendája a németre fogadna, míg a kanadai a spanyolra voksol.

Tovább
0

Vettel revansot venne Hamiltonon



Revansot venne Lewis Hamiltonon Sebastian Vettel: a McLarentől a Mercedeshez átigazolt 2008-as vb-első a jelek szerint belegázolt az utóbbi három évad világbajnokának lelki világába azzal, hogy felülmúlta a Top Gear tesztpályáján, ugyanis a Red Bull menője legszívesebben azonnal visszaülne a Suzuki Lianába, hogy visszavágjon riválisának.

Tovább
0

Harlem shake a Saubernél, sokk Raziánál



Meglepte rajongóit a Sauber istálló: a svájci különítmény szervizcsapatának tagjai is behódoltak a Gangnam style-t felváltó új őrületnek, a Harlem shake-nek és produkciójukról videófelvételt is készítettek. A paddockban nem mindenkinek van oka táncot lejteni, Luiz Raziának például biztosan nincs.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek