Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Miért fontos az előszezon első tesztnapja?



Elkezdődött végre a tesztelés a dél-spanyolországi Jerezben, ahol a Williamst leszámítva az összes csapat az idei autójával vesz részt. Az előszezon legelső napján a hangulat mindig különleges, a munka a versenyzők és a mérnökök számára is roppant izgalmas. Mi zajlik ilyenkor tulajdonképpen, miért különösen fontos az első éles menetpróba?

Tovább
0

Így készül egy Forma-1-es Red Bull - videó



Lehet, hogy a Red Bull túlságosan szigorúra vette a titkolózást az RB9 vasárnapi, Milton Keynes-ben tartott prezentációján, online bemutató gyanánt viszont igazi különlegességgel szolgáltak: rövid, de látványos videót tettek közzé a gyárban zajló munkálatokról, egyedi betekintést engedve ezzel egy F1-es versenygép építésének különféle munkafázisaiba.

Tovább
0

Paranoia jellemezte a Red Bull RB9 bemutatóját



Nem kétséges, hogy a Red Bull RB9 leleplezését előzte meg a legnagyobb várakozás az idei autóbemutatós időszakban, azonban az új energiaitalos járgány prezentációja kis túlzással botrányba fulladt. A beszámolók szerint mintha paranoia lett volna úrrá a bajnokcsapaton...

Tovább
0

Így dorombol a Red Bull RB9 és a Caterham CT03 - hangfelvételek



Bár a Red Bull és a Caterham csak a következő néhány napban tárja a nyilvánosság elé idei versenygépét, pénteken már adtak némi ízelítőt: mindkét együttes közzétette az első beindítás alkalmával készített hangfelvételt.

Tovább
0

Perezt máris felpörgette a McLaren



Gyanúsan sok a szabadon hagyott felület a McLaren csütörtökön bemutatott MP4-28 típusjelű konstrukcióján: mexikói szponzoroknak egyelőre nyoma sincs, így Sergio Perez vállain egy leheletnyivel kisebb lehet a nyomás a tesztidőszak kezdetén, mert a kínzó 'pénzes gyerek'-bélyeget legalább nem kell viselnie.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek