Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Petrov maradna a Caterham kötelékében



Vitalij Petrov / Caterham

Nem aggódik Forma-1-es versenyzői állása miatt Vitalij Petrov: az oroszról az utóbbi hetekben elterjedt, hogy veszélyben a pozíciója a Caterham istállónál, a pilóta azonban nem aggódik, menedzsere szerint pedig más alakulatok részéről is van érdeklődés védence szolgálatai iránt.

Tovább
0

Négylábú Damon Hill a londoni Olimpián



Forma-1-es szempontból meghökkentő, ugyanakkor rendkívül mókás fejlemény érkezett a londoni Olimpiai Játékokról. Mint kiderült: az egyik német lovagló hölgy a paripáját nem másról, mint az 1996-os világbajnok Damon Hillről nevezte el.

Tovább
1

Perez nem mondott le Massa Ferrarijáról



Sergio Perez / Sauber

Bár a Ferrarinál bennfentes források szerint még nem tartják elég érettnek a feladathoz, Sergio Perez, a Sauber ifjonca továbbra sem adta fel a reményt, hogy 2013-ban már vörös overallba öltözhet és Felipe Massa helyén versenyezhet a maranellói alakulatnál.

Tovább
0

Három gumiszállító a Forma-1-ben?



Úgy tűnik, kezd célt érni a Michelin lobbija, hiszen sajtóértesülések szerint már Jean Todt, az FIA elnöke is szeretné felszámolni a gumimonopóliumot a Forma-1-ben. Kedvezőbb esetben még az is előfordulhat, hogy a Pirelli a közeljövőben nem egy, hanem mindjárt két riválist is kaphat.

Michelin

Tovább
0

Häkkinen: jobb a Forma-1, mint az én időmben



Nem mindenki fanyalog az idei Forma-1-es szezonban látottak miatt: bár az egykori versenyzők közül sokan hajtogatják, hogy "bezzeg a mi időnkben…", 1998 és 1999 világbajnoka, Mika Häkkinen például elismeri, hogy a sportág mostanára jóval izgalmasabbá vált.

Nico Rosberg és Mika Häkkinen / Mercedes

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek