Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mi köze egy magyar Trabantnak az F1-es Renault istállóhoz?




Azt gondolná az ember, hogy ha valaki egy autógyár F1-es istállójánál tölt be magas rangú tiszteséget, az adott márka valamelyik nagyvérű közúti modellje a szeme fénye. Ez nem mindig igaz: az F+1 Blog talált valakit az autósport csúcsosztályának forgatagában, aki egy magyar rendszámos Trabantra a legbüszkébb a kollekciójából.

Tovább
0

Teljes a Leclerc-őrület Monacóban



Teljes az őrület Monacóban, a hercegség az új Forma-1-es szupersztárt, Charles Leclerc-t ünnepli.

Tovább
0

Újra száguld 1979 bajnoka, Jody Scheckter - interjú Monzából




Jody Scheckter, 1979 F1-es világbajnoka azon legendák közé tartozik, akik csak ritkán tűnnek fel a nagydíjakon. A Ferrari 90. évfordulója miatt a dél-afrikaiak egykori fenegyereke eljött az Olasz Nagydíjra, az F+1 Blog pedig a pénteki napon elcsípte és feltett neki néhány kérdést Monzában.

Tovább
0

Gratulált Leclerc-nek II. Albert monacói herceg, de hogyan?




Anthoine Hubert halála árnyékot vetett ugyan Charles Leclerc első F1-es futamgyőzelmére, amelyet a Belga Nagydíjon aratott, azonban a Ferrari pilótájával történt olyan is, amely jócskán hozzájárult kedélyállapota javulásához. Az F+1 Blognak azt is elárulta, hogy mi volt az…

Tovább
0

Räikkönen a Nordschleifén száguldozna az F1-es Alfával




Kimi Räikkönen jól érzi magát az Alfa Romeo Racingnél, de még nem gondolkodik azon, hogy mihez kezd jelenlegi szerződésének lejárta, azaz 2020 után. A finn nem örül annak, hogy egyre sűrűbb lesz a versenynaptár, egy Finn vagy Svájci Nagydíj azonban felvillanyozná, akárcsak néhány kör F1-es autóval a legendás Norschleifén.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek