Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miatt



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Megvolt az idei harmadik Forma-1-es esküvő



F1 Forma-1 Esteban Gutierrez Haas F1 Team Günther Steiner
Már a harmadik idei Forma-1-es esküvőt tartották a múlt hétvégén: Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas szeptemberi házassága után a Haas F1 Team pilótájának, Esteban Gutierreznek is bekötötték a fejét.

Tovább
0

Nem a mezőny végére várja magát az F-1 újonc istállója



F1 Forma-1 Haas F1 Team Günther Steiner Romain Grosjean Esteban Gutierrez Gene Haas
Csodára nem számítanak a Forma-1-ben idén debütáló amerikai formációnál, a Haas F1 Teamnél, ám Günther Steiner csapatfőnök így is optimista: a szakember úgy véli, hogy a Romain Grosjeannal és Esteban Gutierrezzel felálló, erősen Ferrari-kötődésű alakulat nem a sereghajtók között, hanem a középmezőny alsó régiójában indítja majd a szezont.

Tovább
0

Felpörögnek az események az F1 amerikai újoncgárdájánál



Kedden elkezdenek felpörögni az események a Forma-1-es mezőnyhöz jövőre csatlakozó Haas istálló körül: a Ferrari-fiókcsapat holnap bejelentést tesz első pilótájáról, aki szinte biztosan Romain Grosjean lesz, a leendő csapatfőnök, Günther Steiner pedig arról számolt be, hogy a főbb posztokra is megvannak már a szakemberek.

Tovább
0

Így épült az új amerikai F1-es csapat gyára



Míg a román Forma-1-es kezdeményezésről, a Forza Rossáról még mindig csak pletykálnak, addig a sokak által szintén komoly adag szkepticizmussal fogadott amerikai formációnak, a Haas F1 Teamnek már a gyárát is felhúzták az észak-karolinai NASCAR-övezetben, Kannapolisban. A Ferrari-közeli különítmény egy szenzációs time-lapse videót is közreadott a gyárépítésről: 339 napot zsúfoltak bele 2 percbe.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek