Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

Tovább
0

Bianchi álmaiért küzd a tragikus sorsú pilóta felfedezettje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Nicolas Todt Ferrari GP3
Érdekes jelensége a formaautós forgatagnak Charles Leclerc: évekkel ezelőtt a néhai Jules Bianchi indította útnak és a 18 esztendős pilótának minden esélye megvan arra, hogy 1994 óta az első monacói Forma-1-es pilóta legyen. Az ifjú kiválóság nem titkolja: azt szeretné megvalósítani, ami tragikus sorsú cimborájának nem sikerült.

Tovább
0

46G-vel robbant a falnak a kis Alesi



F1 Forma-1 GP3 Osztrák Nagydíj Giuliano Alesi Jean Alesi
Produkált néhány figyelemre méltó bukást a Forma-1-es mezőny is, de az Osztrák Nagydíj hétvégéjének eddigi legnagyobb zakóját egy GP3-as pilóta, Jean Alesi fia, Giuliano hozta össze. A 16 esztendős ifjonc akkorát esett, hogy az a világ bármely autóversenyzőjének becsületére vált volna: az apukától megtudtuk, hogy megdöbbent a becsapódás pillanatában.

Tovább
0

Kvjat lesz az oroszok Vettelje?



Nagy hétvégéje volt Danyiil Kvjatnak Abu-Dzabiban: a jövőre már a Toro Rosso színeiben a Forma-1-ben induló tehetség elhódította a GP3-as bajnoki címet és úgy érzi, hogy ezzel részben máris sikerült válaszolnia az előléptetése kapcsán kapott kritikákra. A 19 esztendős pilótát közvetlenül a bajnoki beiktatási ceremónia előtt kérdezte az F+1 Blog.

Tovább
0

Ismét kalapot emelhetünk Räikkönen előtt



Kimi Räikkönen ismét gondoskodott róla, hogy kalapot emelhessünk előtte: Forma-1-es világbajnokként visszaülni egy junior formulaautóba egyáltalán nem szokványos jelenség,így a napokban megejtett GP3-as teszt újabb megerősítése annak, hogy a finnt csak a versenyzés érdekli, a felhajtás egyáltalán nem.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek