Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben




Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0

Haas: A megbízhatóság pontokat érhet 



F1 Forma-1 Haas F1 Team Gene Haas Romain Grosjean Esteban Gutierrez
"Ha az autó megbízható, könnyen lehetünk pontszerzők, a többi pedig majd meglátjuk!" Gene Haas, az elsőéves Haas F1 Team tulajdonosa dióhéjban így fogalmazta meg az alakulat idei stratégiáját a barcelonai évadnyitó tesztelésen, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy amerikaiként is feltalálja magát a tengerentúlon még mindig nem túlságosan népszerű sportágban.

Tovább
0

Nem a mezőny végére várja magát az F-1 újonc istállója



F1 Forma-1 Haas F1 Team Günther Steiner Romain Grosjean Esteban Gutierrez Gene Haas
Csodára nem számítanak a Forma-1-ben idén debütáló amerikai formációnál, a Haas F1 Teamnél, ám Günther Steiner csapatfőnök így is optimista: a szakember úgy véli, hogy a Romain Grosjeannal és Esteban Gutierrezzel felálló, erősen Ferrari-kötődésű alakulat nem a sereghajtók között, hanem a középmezőny alsó régiójában indítja majd a szezont.

Tovább
0

Íme, Grosjean új munkahelye belülről




Romain Grosjean múlt héten a Haas F1 Team észak-karolinai központjában járt, ahol egy sajtókonferencia keretein belül bejelentették új szerződését és a pilóta körbenézett a szerveződő alakulat amerikai főhadiszállásán is. Volt mit megtekintenie, a tulajdonos Gene Haas ugyanis a legnagyobbakkal vetekedő motorsport-birodalommal rendelkezik arrafelé…

Tovább
0

Már van egy Forma-1-es autója a Haasnak...



Noha a Haas istálló felbukkanására 2016-ig várni kell, a jelenleg is szerveződő különítménynek máris van egy Forma-1-es autója. A járgány Belgiumban bukkant fel…

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek