Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Az F1 új nagyfőnökével tárgyalt a Hungaroring vezére - interjú



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Magyar Nagydíj Red Bull Ring Gyulay Zsolt Hungaroring
Jelenleg Spielbergben csatázik egymással a Forma-1-es mezőny, de már csak három hét és a Hungaroring lesz a helyszín. Ennek okán Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója pénteken a Red Bull Ringre látogatott, ahol Chase Carey-vel, a sportág irányítását idén átvevő Liberty Media nagyágyújával folytatott egyeztetéseket.

Tovább
0

Herendi-trófeát kap a Magyar Nagydíj győztese



F1 Forma-1 Magyar Nagydíj Sebastian Vettel Hungaroring Gyulay Zsolt
Herendi-trófeáért harcol a hétvégén esedékes 31. Magyar Nagydíj mezőnye: a Hungaroring Sport Zrt. közreadta az első fotókat arról az alkotásról, amelyet a vasárnapi futam győztese vehet át.

Tovább
0

Vettel két trófeával távozott a Hungaroringről




Először nyert a Hungaroringen pályafutása során Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája, de mindjárt két trófeával távozhatott Mogyoródról. A négyszeres vb-első a futamot követő sajtótájékoztatón panaszba tette, hogy nem porcelán trófeát kapott a várva várt első magyarországi győzelemért, ám a versenypálya gyorsan megoldotta a helyzetet.

Tovább
0

Jean Todt is itt lesz a Magyar Nagydíjon



Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke ritkán tűnik fel Forma-1-es futamokon, Budapestre mégis eljön, ugyanis a Magyar Nagydíj hétvégéjén zajlik majd az európai autóklubok értekezlete - árulta el egy interjúban a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, Gyulay Zsolt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek