Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Perez a Haas felé venné az irányt?




Egyelőre keresi a helyét a 2019-es szezonra Sergio Perez: a mexikói pilóta szerint a három élcsapatot leszámítva továbbra is a Force India a legjobb választás, de azt sem cáfolja, hogy kínálkoznak más lehetőségek is számára. Az F+1 Blog úgy tudja, hogy a közép-amerikai a Haasnál kopogtat, mégpedig nagyobb vehemenciával, mint bárki gondolná.

Tovább
0

Magyar segítséggel szárnyaltak a Haas F1-es autói Spielbergben




Semmi kétség: az Osztrák Nagydíj egyik legnagyobb meglepetését a Haas istálló remek kettős pontszerzése jelentette, amely ráadásul magyar közreműködéssel valósult meg. Ez volt a második olyan futam, amelyen a különítmény kötelékét erősítő honfitársunk, Jánvári Zsolt a kerékcsere-stábban is szerepet vállalt, ráadásul az F+1 Blog érdeklődésére a csapatfőnök méltatta is a magyar szakembert.

Tovább
0

Ilyen volt a nagy montreali F1-es evezősderbi - fotók a helyszínről



F1 Forma-1 Kanadai Nagydíj Liberty Media The Great F1 Raft Race Jánvári Zsolt Haas F1 Team
Tavaly a Liberty Media feltámasztotta a Forma-1-es istállók már-már feledésbe merült legendás evezősversenyét Montrealban, ahol idén ismét megrendezték a különös összecsapást. Idén ráadásul magyar résztvevő is volt a mezőnyben, ugyanis a Haas F1 Team együttesének tagja volt elektronikai technikus honfitársunk, Jánvári Zsolt is. Exkluzív fotók a helyszínről.

Tovább
0

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miatt



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Megvolt az idei harmadik Forma-1-es esküvő



F1 Forma-1 Esteban Gutierrez Haas F1 Team Günther Steiner
Már a harmadik idei Forma-1-es esküvőt tartották a múlt hétvégén: Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas szeptemberi házassága után a Haas F1 Team pilótájának, Esteban Gutierreznek is bekötötték a fejét.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek