Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Grosjean őrjöng a Haas fékproblémái miatt



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Azerbajdzsáni Nagydíj Günther Steiner Kevin Magnussen
Nem csak Sebastian Vettelnek gurult el a gyógyszere a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíjon, hanem a Haas versenyzőjének, Romain Grosjeannak is. Igaz, a francia pilóta nem valamelyik riválisával csörtézett össze, hanem saját munkaadójával, mégpedig egy régóta problémás - vagy legalábbis annak beállított - terület, a fékek miatt.

Tovább
1

Megvolt az idei harmadik Forma-1-es esküvő



F1 Forma-1 Esteban Gutierrez Haas F1 Team Günther Steiner
Már a harmadik idei Forma-1-es esküvőt tartották a múlt hétvégén: Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas szeptemberi házassága után a Haas F1 Team pilótájának, Esteban Gutierreznek is bekötötték a fejét.

Tovább
0

Nem számít F1-es előléptetésre Bianchi keresztfia



F1 Forma-1 Charles Leclerc Jules Bianchi Haas F1 Team Ferrari GP3
Nem számít arra, hogy már jövőre bemutatkozhat versenyzőként a Forma-1-ben, de úgy érzi, hogy készen áll a lehetőségre. Charles Leclerc, a Ferrari által patronált GP3-as listavezető magabiztos és mint az F+1 Blognak elárulta: akkor sem csinálna semmit másként, ha megkapná a 2017-es idényre szóló éles behívót a Haas istállótól.

Tovább
0

Grosjean berágott Hamiltonra



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Lewis Hamilton Mercedes Osztrák Nagydíj Red Bull Ring
Romain Grosjean berágott Lewis Hamiltonra az Osztrák Nagydíj pénteki edzésnapján: a páros érdekes társastáncot mutatott be az első gyakorláson, amely durva balesettel is végződhetett volna, majd a második tréningen is volt egy afférjuk egymással. A Haas pilótája elbeszélgetést kezdeményezett a Mercedes háromszoros világbajnokával.

Tovább
0

Grosjean azt kapta, amire számított 



F1 Forma-1 Romain Grosjean Haas F1 Team Ferrari
Noha az idény első három versenye közül csak kettő sikerült igazán jól számára, talán csak a zsinórban három győzelmet arató Nico Rosberg elégedettebb jelenleg a Forma-1-ben Romain Grosjeannál. A francia pilóta úgy érzi: bebizonyosodott, hogy jól döntött tavaly, amikor általános meglepetésre nem várt a Renault gyári csapatára, hanem aláírt az újonc Haas istállóhoz.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek