Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Haas: A megbízhatóság pontokat érhet 



F1 Forma-1 Haas F1 Team Gene Haas Romain Grosjean Esteban Gutierrez
"Ha az autó megbízható, könnyen lehetünk pontszerzők, a többi pedig majd meglátjuk!" Gene Haas, az elsőéves Haas F1 Team tulajdonosa dióhéjban így fogalmazta meg az alakulat idei stratégiáját a barcelonai évadnyitó tesztelésen, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy amerikaiként is feltalálja magát a tengerentúlon még mindig nem túlságosan népszerű sportágban.

Tovább
0

Már Barcelonában a Red Bull és a Haas, garázst tesztel a Mercedes



F1 Forma-1 Barcelona Silverstone Haas F1 Team Red Bull Mercedes

Noha az első hivatalos előszezonbeli tesztelés csak egy hét múlva kezdődik Barcelonában, több Forma-1-es alakulat máris megküldte az előőrsöket a helyszínre. A katalán pálya paddockjában máris áll néhány csapatkamion, a Haas például az elsők között futott be.

Tovább
0

Nem a mezőny végére várja magát az F-1 újonc istállója



F1 Forma-1 Haas F1 Team Günther Steiner Romain Grosjean Esteban Gutierrez Gene Haas
Csodára nem számítanak a Forma-1-ben idén debütáló amerikai formációnál, a Haas F1 Teamnél, ám Günther Steiner csapatfőnök így is optimista: a szakember úgy véli, hogy a Romain Grosjeannal és Esteban Gutierrezzel felálló, erősen Ferrari-kötődésű alakulat nem a sereghajtók között, hanem a középmezőny alsó régiójában indítja majd a szezont.

Tovább
0

Íme, Grosjean új munkahelye belülről




Romain Grosjean múlt héten a Haas F1 Team észak-karolinai központjában járt, ahol egy sajtókonferencia keretein belül bejelentették új szerződését és a pilóta körbenézett a szerveződő alakulat amerikai főhadiszállásán is. Volt mit megtekintenie, a tulajdonos Gene Haas ugyanis a legnagyobbakkal vetekedő motorsport-birodalommal rendelkezik arrafelé…

Tovább
0

Felpörögnek az események az F1 amerikai újoncgárdájánál



Kedden elkezdenek felpörögni az események a Forma-1-es mezőnyhöz jövőre csatlakozó Haas istálló körül: a Ferrari-fiókcsapat holnap bejelentést tesz első pilótájáról, aki szinte biztosan Romain Grosjean lesz, a leendő csapatfőnök, Günther Steiner pedig arról számolt be, hogy a főbb posztokra is megvannak már a szakemberek.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek