efpluszegy

Felpörögnek az események az F1 amerikai újoncgárdájánálKedden elkezdenek felpörögni az események a Forma-1-es mezőnyhöz jövőre csatlakozó Haas istálló körül: a Ferrari-fiókcsapat holnap bejelentést tesz első pilótájáról, aki szinte biztosan Romain Grosjean lesz, a leendő csapatfőnök, Günther Steiner pedig arról számolt be, hogy a főbb posztokra is megvannak már a szakemberek.

Tovább
0

Már van egy Forma-1-es autója a Haasnak...Noha a Haas istálló felbukkanására 2016-ig várni kell, a jelenleg is szerveződő különítménynek máris van egy Forma-1-es autója. A járgány Belgiumban bukkant fel…

Tovább
0

Az új F1-es csapaté lesz a Marussia központjaAz év végére is hagyott egy pletykát a Forma-1 folyton folyvást mozgó világa: a brit forrásokból származó teória szerint az idén jobb létre szenderült Marussia istálló nagy-britanniai központja továbbra is a királykategória vérkeringésének része marad.

Tovább
0

Így épült az új amerikai F1-es csapat gyáraMíg a román Forma-1-es kezdeményezésről, a Forza Rossáról még mindig csak pletykálnak, addig a sokak által szintén komoly adag szkepticizmussal fogadott amerikai formációnak, a Haas F1 Teamnek már a gyárát is felhúzták az észak-karolinai NASCAR-övezetben, Kannapolisban. A Ferrari-közeli különítmény egy szenzációs time-lapse videót is közreadott a gyárépítésről: 339 napot zsúfoltak bele 2 percbe.

Tovább
0

Augusztusban jelentik be a Haas-Ferrari együttműködéstMár a jövő hónapban hivatalossá válik, hogy a Forma-1-be 2016-ban megérkező új amerikai formáció, a Haas Formula a Ferrarival lép technológiai szövetségre. Erre a különítmény szervezésével megbízott szakember, Günther Steiner tett félreérthetetlen célzást az F+1 Blognak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek