efpluszegy

Így épült az új amerikai F1-es csapat gyáraMíg a román Forma-1-es kezdeményezésről, a Forza Rossáról még mindig csak pletykálnak, addig a sokak által szintén komoly adag szkepticizmussal fogadott amerikai formációnak, a Haas F1 Teamnek már a gyárát is felhúzták az észak-karolinai NASCAR-övezetben, Kannapolisban. A Ferrari-közeli különítmény egy szenzációs time-lapse videót is közreadott a gyárépítésről: 339 napot zsúfoltak bele 2 percbe.

Tovább
0

Augusztusban jelentik be a Haas-Ferrari együttműködéstMár a jövő hónapban hivatalossá válik, hogy a Forma-1-be 2016-ban megérkező új amerikai formáció, a Haas Formula a Ferrarival lép technológiai szövetségre. Erre a különítmény szervezésével megbízott szakember, Günther Steiner tett félreérthetetlen célzást az F+1 Blognak.

Tovább
0

Vad pletyka: Grosjean a Haas Formulához tart?Bár Gene Haas csapata még azt sem pontosította, hogy 2015-ben vagy 2016-ban tűnik majd fel a Forma-1 mezőnyében, a szerveződő alakulat körül máris tengernyi a pletyka. Az egyik ilyen spekuláció, hogy a versenyzői összeállítás rutinosabb tagja Romain Grosjean lesz, ráadásul a teória egy olyan francia forrástól származik, aki az utóbbi időben rendre elsőként rukkolt később valóban beigazolódott jóslatokkal.

Tovább
0

Amerikai és román csapat érkezhet az F1-beBernie Ecclestone Szahírban megerősítette, hogy két új Forma-1-es istálló kap lehetőséget a nevezésre. Az egyik biztosan Gene Haas amerikai formációja, míg a másik - noha ezt Ecclestone nem mondta ki - minden bizonnyal az utóbbi hónapokban sokat emlegetett román alakulat lesz.

Tovább
0
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek