Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappenre már a nagyok is pályáznak?



Kedves emlék került elő Max Verstappen múltjából: minden idők legfiatalabb Forma-1-es versenyzőjéről egy olyan fotót bányászott elő az egyik tévétársaság, amelyen négyéves korában már a hétszeres vb-első Michael Schumacherrel pózol a paddockban.

Tovább
2

Ausztriában B-verziós autóval támad a Red Bull?



Nagyon úgy néz ki, hogy Dietrich Mateschitz, a Red Bull vállalatbirodalom feje semmit nem akar a véletlenre bízni a közelgő Osztrák Nagydíj kapcsán. Ugyan a korona gyémántjának számító nagyobbik Forma-1-es istállója az évad eddigi részében képtelen volt labdába rúgni a Mercedes mellett, a spielbergi viadalra állítólag olyan mértékű fejlesztésekkel készülnek, hogy az autót túlzás nélkül lehet majd RB10 "B"-változatnak titulálni.

Tovább
1

Webber: Monacóra ütőképes lesz a Red Bull



Sebastian Vettel szahíri időmérő-kudarca egy újabb jele annak, hogy a Red Bull még mindig nem ott tart, ahol szeretnének, ám a csapat korábbi versenyzője, Mark Webber leszögezte: biztos benne, hogy nem kell sokat várni az energiaitalos egylet feltámadására. Az endurance-versenyzés világába távozott versenyző cserébe nem kapott jó szót, ugyanis Helmut Marko ismét odaszúrt az ausztrálnak…

Tovább
0

Miért nem kellett Räikkönen a Red Bullnak?



A versenypályán kívül tanúsított munkamorál az, ami miatt nem Kimi Räikkönent szerződtette a Red Bull 2014-re - jelentette ki egy interjúban az energiaitalos egylet sportigazgatója, Helmut Marko. A szakember szerint a végül kiválasztott Daniel Ricciardótól azonnali áttörésre számítanak.

Tovább
1

Vettelt fényezik a Mercedesnél is



Lewis Hamilton a Belga Nagydíj időmérő edzésén egy újabb pole pozícióval erősített rá arra a teóriára, hogy az évad hátralevő részében Sebastian Vettel és a Red Bull elsőszámú kihívójává léphet elő. Niki Lauda, a Mercedes-főnökség tagja ennek ellenére továbbra is az energiaitalosok fenegyerekét tekinti fő esélyesnek, Helmut Marko, a Red Bull sportszakmai vezére pedig hangsúlyozza: minden riválist egyformán veszélyesnek tartanak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek