Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Időt kér a Honda főnöke



Noha a Forma-1-es évad kezdete rohamosan közeleg, a McLaren még mindig csak vergődik a sportágba visszatérő új motorszállító partnerével, a Hondával. Yasuhisa Arai, a japán márka sportprogramjának vezetője a nehéz helyzet ellenére bizakodó, ám a barcelonai gyakorlás után nyíltan kijelentette: időre van szükség ahhoz, hogy a hajtáslánc összes gyermekbetegségét orvosolni tudják.

Tovább
0

Villámokat szór az F1-es Honda szív



Messze nem úgy alakult a McLaren és a Honda újra életre hívott szövetsége, ahogyan azt a dicsőséges régmúltat gyakran felemlegető rajongók remélték, ám a japán gyártó addig is igyekszik villantani, amíg az érdemi köridőkre és futásteljesítményre nem alapozhatnak.

Tovább
0

Ilyen McLaren-Hondát akarnak a rajongók



Megtréfálta a múltidéző autófestésre áhítozó rajongókat a McLaren, amikor csütörtökön az MP4-30 típusjelű, már Honda-hajtáslánccal szerelt versenygépet a Mercedes-korszakban használt króm-fekete színezetben tárták a nyilvánosság elé. A wokingi csapat húzása után a netet elárasztották a különféle rajongói látványtervek.

Tovább
0

Alonsót a Honda tiltotta el Le Mans-tól



Minden jel arra utal, hogy több volt egyszerű pletykánál az a tavalyi teória, amely szerint Fernando Alonso idén a Porsche kötelékében szeretett volna részt venni a Le Mans-i 24 órás összecsapáson. Ha minden igaz, a spanyol terveit a Honda húzta keresztbe…

Tovább
0

Így szól az új F1-es Honda szív a McLarenben



Mindent megtett a McLaren és a Honda, hogy hermetikusan lezárják a silverstone-i aszfaltcsíkot múlt péntekre, amikor megejtették a japán gyártó hajtásláncának első menetpróbáját az idei autó átalakított változatában, ám volt, akinek sikerült megtalálnia a rést a pajzson…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek