Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nincs gyorsabb az F1-ben az orvosi autó pilótájánál



Számos nagy dolgot vitt véghez a Forma-1-ben a jövőre visszatérő Honda: a régi-új partnerrel, a McLarennel közösen nyert temérdek futamot, vb-címeket, s bár önálló konstruktőrként nem lettek túlságosan sikeresek, abból a korszakból is van mire büszkének lenni. Például arra, hogy a mai napig a japánoké a Forma-1-es autóval valaha elért legnagyobb csúcssebesség.

Tovább
0

Alonso a Honda pilótájaként ül a McLarenbe?



Svájci források szerint Fernando Alonso 2015-től biztosan a McLaren-Honda versenyzője lesz, de nem a McLaren, hanem a Honda lesz a közvetlen munkaadója. Ha minden igaz, a japán gyártó viszonya közel sem annyira baráti a brit versenyistállóval, ahogyan azt jelenleg gondolni lehet…

Tovább
0

Megveszi Alonsót a Honda a Ferraritól?



Noha Fernando Alonso szinte már dühöng amiatt, hogy nem akarnak szűnni a jövőjét firtató találgatások, napról napra újabb és újabb teóriák kelnek szárnyra a kétszeres világbajnokkal kapcsolatban. Az egyik friss spekuláció szerint Suzuka kulcsfontosságú lesz annak tekintetében, hogy hol versenyez majd a spanyol 2015-től.

Tovább
0

Nem vásárol McLaren-tulajdonrészt a Honda



Közeleg a Honda Forma-1-es visszatérése, így napról napra egyre több pletyka és spekuláció lát napvilágot a McLaren exkluzív motorszállítójaként ringbe szálló japán gyártóról. Az utóbbi hetekben például elterjedt, hogy tulajdonrészt is vásárolnak a Forma-1-es istállót működtető wokingi cégcsoportban, ám úgy tűnik, hogy ez egyelőre nem fog bekövetkezni.

Tovább
0

Profi DJ készít zenét az idei McLaren hangjával



Nem mindenki háborog az új, a V8-hoz képest valóban halkabb V6-os turbómotorok hanghatása miatt: a McLaren és a csapat egyik partnere inkább népszerűsíteni próbálja, mégpedig úgy, hogy szerződtettek egy profi DJ-t, aki zenébe foglalja az MP4-29-es versenygép hangját és egyéb zörejeit.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek