efpluszegy

Sato nem tart a Hondával a Forma-1-beLehullt a lepel az utóbbi hónapok talán legrosszabbul őrzött titkáról, arról, hogy a Honda motorszállítóként újra ringbe száll a Forma-1-ben. Az szinte biztos, hogy nem csak a McLaren használja majd a japán gyártó erőforrásait, így hely elméletileg kínálkozhatna, a márka legutóbbi F1-es kalandjának elmaradhatatlan kelléke, Takuma Sato mégsem készül a visszatérésre.

Tovább
0

Japán inváziót hozhat az új motorformulaMíg a Porschét a gumi és a politika miatt nem érdekli a Forma-1, addig a jövőre bevezetésre kerülő új motorformula a friss paddock-pletykák szerint japán invázióhoz vezethet. A Honda visszatéréséről mostanában egyre intenzívebben hallani, s Szahírban elterjedt, hogy a másik nemrégiben távozott márka, a Toyota is újra feltűnhet a színen.

Tovább
0

McLaren-Honda: ennek a fele sem tréfa?Toto Wolff, az új Mercedes-főguru melbourne-i kijelentése alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a gondoltnál is nagyobb a McLaren-Honda konstelláció újbóli megjelenésének esélye. A brit csapat persze cáfol - mást nem is nagyon lehet várni…

Tovább
0

Így kell BAR-Hondát építeni otthonSzámos módja van annak, hogyan lehet hozzájutni egy Forma-1-es autóhoz: lehet tervezni és építeni, ahogyan a csapatok csinálják, lehet venni páréves konstrukciókat, ahogyan a dúsgazdag fanok csinálják, s egy megszállott brit rajongónak köszönhetően most már azt is tudjuk, hogy össze nem illő, de beszerezhető komponensekből is lehet eszkábálni egyet.

Tovább
1

Hoz-e gyártói inváziót a turbós Forma-1?Lehet, hogy Bernie Ecclestone hisztizik a 2014-ben bevezetésre kerülő új motorformula miatt, de minden jel arra utal, hogy a váltással elérhető az FIA által eredetileg kitűzött cél. A szövetség új gyártók felbukkanását remélte a motorszabályok módosításától, márpedig a jelek szerint egyre több helyen kacérkodnak az F1-es szerepvállalást gondolatával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek