Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Senna szelleme egy kör erejéig újra a pályán - videó



Ayrton Senna, az 1994-ben, tragikus körülmények között elhunyt háromszoros világbajnok szelleme örökké él! Így gondolják a Forma-1-be 2015-ben visszatérő Hondánál is: nemrégiben a japán gyártó a suzukai versenypálya aszfaltcsíkján, különösen megható módon emlékezett a brazil legendára.

Tovább
1

Exkluzív: Alonso a jelenkor Sennája?



Ki lehet az új Senna, képes lehet-e valamelyik jelenlegi Forma-1-es pilóta felnőni arra a szintre, hogy olyan őrületet teremtsen maga körül, mint a brazilok korábbi háromszoros világbajnoka? A sokakat foglalkoztató kérdést az F+1 Blog Monte Carlóban egy igazi legendának, Senna egykori legjobb barátjának, a McLaren-veterán Jo Ramireznek tette fel, akit faggattunk a Honda-kapcsolatról is.

Tovább
0

Sato nem tart a Hondával a Forma-1-be



Lehullt a lepel az utóbbi hónapok talán legrosszabbul őrzött titkáról, arról, hogy a Honda motorszállítóként újra ringbe száll a Forma-1-ben. Az szinte biztos, hogy nem csak a McLaren használja majd a japán gyártó erőforrásait, így hely elméletileg kínálkozhatna, a márka legutóbbi F1-es kalandjának elmaradhatatlan kelléke, Takuma Sato mégsem készül a visszatérésre.

Tovább
0

Japán inváziót hozhat az új motorformula



Míg a Porschét a gumi és a politika miatt nem érdekli a Forma-1, addig a jövőre bevezetésre kerülő új motorformula a friss paddock-pletykák szerint japán invázióhoz vezethet. A Honda visszatéréséről mostanában egyre intenzívebben hallani, s Szahírban elterjedt, hogy a másik nemrégiben távozott márka, a Toyota is újra feltűnhet a színen.

Tovább
0

McLaren-Honda: ennek a fele sem tréfa?



Toto Wolff, az új Mercedes-főguru melbourne-i kijelentése alapján szinte biztosra vehetjük, hogy a gondoltnál is nagyobb a McLaren-Honda konstelláció újbóli megjelenésének esélye. A brit csapat persze cáfol - mást nem is nagyon lehet várni…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek