Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ott voltunk Alonso szülinapi buliján



F1 Forma-1 McLaren-Honda Fernando Alonso Hungaroring Magyar Nagydíj
Amíg Fernando Alonso a csapattárs Stoffel Vandoorne és a McLaren-Honda vezetőinek társaságában a sajtóval értekezett, a különítmény munkatársai csipetnyi Asztúriát varázsoltak a motorhome alsó szintjére. Ennek oka egyszerű: a kétszeres világbajnok a mai napon ünnepelte 36. születésnapját, az ajándék pedig a meglepetésparti, valamint egy jókora torta volt.

Tovább
0

Ferrarira és a vörösök szupertehetségére vált a Sauber?



F1 Forma-1 Sauber Fred Vasseur Honda Charles Leclerc
Azelőtt válással zárult a Sauber-Honda házasság, hogy megköttetett volna: a Hungaroringen megtörtént a nagy bejelentés, ráadásul már körvonalazódik az is, hogy milyen irányba halad majd a svájci formáció az új vezér, Fred Vasseur vezetésével.

Tovább
0

Nem rendült meg a McLaren bizalma Vandoorne iránt



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne Fernando Alonso McLaren-Honda
Fokozódik a nyomás a McLaren-Honda újoncán, Stoffel Vandoorne-on, akinek idei produkciója annak ellenére is inkább a csalódás-kategóriába sorolható, hogy munkaadója történelmi mélypontra süllyedt idén. A belgával már saját hazájában is kezdenek elégedetlenek lenni, ennek ellenére a felettese és csapattárs, Fernando Alonso is kiáll mellette.

Tovább
0

Itt a bizonyíték, hogy vége a McLaren-Honda szövetségnek



F1 Forma-1 Mansour Ojjeh McLaren-Honda Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
Minden eddiginél komolyabb jelét kaptuk annak, hogy a McLarennek elege van a Hondából: Bakuban az a Mansour Ojjeh kelt ki magából a japán gyártó ellen, aki ha az asztalra csap, még a gárda életében történelmi jelentőségű csapatfőnöknek, Ron Dennisnek is le kell lépnie a parancsnoki hídról. A francia-arab üzletember pedig most tényleg begőzölt…

Tovább
0

Nem kér a Williams a Hondából



F1 Forma-1 Williams Claire Williams Honda McLaren-Honda Mercedes
Nem vált Honda erőforrásokra a Williams istálló: ezt állítja legalábbis a grove-i formáció csapatfőnök-helyettese, Claire Williams, azok után, hogy a napokban olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint az együttes átvállalja a küszködő japán gyártót a szakításról állítólag már döntő McLarentől. A főnöknő szerint a Honda a gigapénz ellenére sem vonzó számukra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek