efpluszegy

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

Tovább
2

Vandoorne kötényt adott néhány újságírónakF1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda Bahreini Nagydíj
Poénnak szánt egy megjegyzést, végül számos sajtóorgánumot hülyére vett Fernando Alonso csapattársa, Stoffel Vandoorne Bahreinben. Az ügyet a McLarennek kellett helyretennie.

Tovább
0

Alonso újra bajnok akar lenni, pedálozik a HondaF1 Forma-1 Fernando Alonso Indianapolis 500 McLaren-Honda Yusuke Hasegawa
Fernando Alonso alaposan meglepte a világot szerdai bejelentésével, amely szerint kihagyja a Monacói Nagydíjat az Indianapolis 500-ért, ám a spanyol nyomatékosította: ez nem jelenti azt, hogy hátat készül fordítani a Forma-1-nek. Közben a Hondánál fogadkoznak, hogy rövid idő alatt ledolgozzák az élmezőnyhöz képes 140 lóerőnyire taksált hátrányukat.

Tovább
0

Új színezetet, jobb autót ígér a McLaren-főnökF1 Forma-1 Eric Boullier McLaren-Honda Fernando Alonso Stoffel Vandoorne
Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója megerősítette, hogy a wokingi alakulat új autófestést használ majd 2017-ben, így minden esély megvan arra, hogy a február 24-én esedékes bemutatón a korábban pletykált narancssárgában pompázó versenygépet lepleznek le. Arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mire lesz képes az új rakéta, ám a szakvezető állítja: idén megtörténhet a nagy áttörés.

Tovább
0

Ismét narancssárga McLarenről pletykálnakF1 Forma-1 McLaren-Honda Stoffel Vandoorne
Hosszú évek óta várják a McLaren istálló rajongói, hogy a wokingi istálló egy napon talán újra tradicionális színezetében, narancssárgában versenyezteti majd a versenygépeit. Egyes források szerint nem kizárt, hogy az új vezetőség bevállalja ezt a lépést.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek