efpluszegy

Szólítsatok Doktor Buttonnak!F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda

Jenson Button számára nem úgy alakult a végleges (vagy mégsem?) Forma-1-es búcsú, ahogyan szerette volna, de így sem zárja komoly elismerés nélkül a 2016-os évet. A brit pilótát a nagy-britanniai Bath Egyetem díszdoktori címmel tüntette ki.

Tovább
0

Alonso: Le Mans? Most még inkább F1!F1 Forma-1 Fernando Alonso McLaren-Honda Abu Dhabi Nagydíj
Nem kell semmit kiolvasni abból az üzenetból, amely a visszavonuló Mark Webbernek szólt - jelentette ki Fernando Alonso, akinek videóüzenetéből sokan arra következtettek, hogy szeretne mielőbb a megbízhatósági vb-n (WEC) versenyezni. Az Abu Dhabi Nagydíj csütörtöki napján a McLaren-Honda spanyol pilóta nyomatékosította, hogy továbbra is a Forma-1-re összpontosít, de azt persze nem zárta ki, hogy előbb vagy utóbb felbukkan Le Mans-ban…

Tovább
0

Nem futja új gumimelegítőre a McLarennek?F1 Forma-1 McLaren-Honda
A nagy-britanniai Rockingham versenypályáján, filmforgatással tölti a szerdai napot a McLaren istálló és reménysége, Stoffel Vandoorne, akiket egy szempillantás alatt kipécézett magának a világháló szigorú népe. Ehhez elég volt egyetlen fotót feltölteni a Twitterre...

Tovább
0

Semmitől nem tart a Button helyére lépő VandoorneF1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda

Stoffel Vandoorne, a McLaren által kinevelt belga tehetség jövőre végre megkapja azt a lehetőséget, amelyre mindig is várt. A korábbi GP2-bajnok versenyzővé léphet elő, és az sem zavarja, hogy a wokingi alakulat jelenleg nagyon messze áll a régi fényétől.

Tovább
0

Munkába áll a VW-től elcsábított guru a McLaren-HondánálF1 Forma-1 Jost Capito Ron Dennis McLaren-Honda Eric Boullier
Rutinos vezetővel erősödik a McLaren: a brit vállalat már hónapokkal ezelőtt szerződtette Jost Capitót, aki a Volkswagen sportigazgatói tisztségéből érkezik a Forma-1-es istállót is működtető leányvállalat élére, s ha minden igaz, a jövő hét végén esedékes Belga Nagydíjon tűnik majd fel először új szerepkörében.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek