efpluszegy

Dennis: Spában javulás, év végére meglepetés várható a McLaren-HondátólF1 Forma-1 Ron Dennis McLaren Német Nagydíj Fernando Alonso Jenson Button McLaren-Honda
Sokat vár a nyári szünet utáni első futamra, a Belga Nagydíjra érkező motorfejlesztésektől és azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy már az idei évad vége felé képesek lesznek komolyabb meglepetést okozni. Az F+1 Blog a Német Nagydíj helyszínén a McLaren-Honda fővezérét, Ron Dennist kérdezte a brit-japán konstelláció jelenlegi helyzetéről.

Tovább
0

Button jövőre is a McLaren-Hondánál hajtanaF1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda Monacói Nagydíj
Jenson Button a jelenlegi Forma-1-es mezőny legrégebben szolgáló tagja, ám a jövője egyelőre bizonytalan. A pletykák szerint a McLaren-Honda szabadulna tőle, ám a brit veterán a Monacói Nagydíjon előbb titkolózott, majd megszellőztette, hogy szívesen maradna…

Tovább
0

A Kaszinóban ünnepelték a monacói F1-es csoda évfordulójátF1 Forma-1 Olivier Panis Ligier Mugen-Honda Monacói Nagydíj
Húsz éve aratta a Forma-1 és a Monacói Nagydíjak történelmének egyik legváratlanabb győzelmét Olivier Panis a mára szinte teljesen elfeledett Ligier istálló kötelékében. A világraszóló siker évfordulójának okán péntek este a Kaszinóban tartottak ünnepséget: az F+1 Blog ott beszélgetett az utolsó francia F1-es futamgyőztessel az emlékezetes sikerről, a gall győzelmi ínségről és sok egyéb másról is.

Tovább
0

Mások is hajtanak a McLaren által kinevelt Vandoorne-ra?F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda
Fernando Alonso az egyfutamos kényszerkihagyás után visszafoglalta helyét a McLaren-Hondánál a Kínai Nagydíjra, így a bahreini csodás bemutatkozás után Stoffel Vandoorne Sanghajban csak a pálya széléről kísérhette figyelemmel az eseményeket. A belga nem csügged: saját bevallása szerint 2017-ben nem csak a wokingi alakulatnál kínálkozhat esély számára.

Tovább
0

Itt görnyednek a Honda Forma-1-es mérnökeiF1 Forma-1 McLaren-Honda Eric Boullier Fernando Alonso Jenson Button
A NASA houstoni irányítóközpontjához lehet hasonlítani a Honda kutatási-fejlesztési részlegének adatelemzésre szolgáló nagytermét, amely Japánban, Sakura City-ben található, s amelyről a napokban adott közre egy fotót a gyártó. A létesítményben gőzerővel folyik a munka, a McLaren reményei szerint pedig ennek látható jelei is lesznek a rövidesen startoló szezonban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek