Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda




Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

Így látja Alonso helyzetét Hamilton



Fernando Alonso sínylődése a McLaren-Hondánál meglepő dolgokra kényszeríti a spanyol sajtót. Például arra, hogy eljátszadozzanak a gondolattal: mi lenne, ha a kétszeres vb-első spanyol újra összekerülne Lewis Hamiltonnal, ezúttal a Mercedesnél. Erről ráadásul a lassan háromszoros világbajnok britet is megkérdezték…
Tovább
0

Alonso oltogatja a Hondát Monzában



Fernando Alonso a McLaren-Honda kínszenvedése miatt mindennek mondható mostanában, csak boldognak nem, ennek ellenére az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában meglepő kijelentéssel rukkolt elő: a kétszeres világbajnok szerint a wokingi alakulaté az egyik legjobb karosszéria a jelenlegi mezőnyben.

Tovább
0

Biztonsági cég vigyáz Buttonékra a rablás óta




Jenson Button nem teketóriázott azután, hogy nyaralása alatt kirabolták: a McLaren-Honda pilótája leszerződött egy biztonságtechnikai céggel, hogy saját maga, valamint neje, Jessica a jövőben ne legyen kitéve hasonló attrocitásoknak.

Tovább
0

Elkábították és kirabolták a nyaraló Buttonékat



Rafkós rablók áldozata lett a McLaren pilótája, Jenson Button és neje, Jessica: a St. Tropez-ban nyaraló párt és három barátjukat altatógázzal kábították el, majd 300 ezer fontnyi értéket vittek el tőlük, többek között a pilóta feleségének 250 ezer font értékű eljegyzési gyűrűjét is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek