Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Forma-1-es autó utcai sportkocsik ellen




Mivel az igazi versenyben nem tudnak maradandót alkotni a McLaren-Hondák, a küszködő alakulat a régi módszerhez nyúlt: más módon próbálnak csemegével szolgálni. Néhány napja például közreadtak egy videót, amely egy korábbi Forma-1-es autó és két utcai sportkocsi küzdelmét örökítette meg, 360 fokos kamerával.

Tovább
2

Így vezet Alonso a McLaren szimulátorában



Olyat tett Fernando Alonso, amilyet eddig senki: a kétszeres világbajnok a héten megosztott egy videót, amely a McLaren féltve őrzött szimulátorában készült.

Tovább
0

Örülhet a McLaren: angolul tanul a Honda



Örömünnepet ülhetnek a McLarennél a Honda legújabb lépése miatt! A japán gyártó nem arra tett ígéretet a wokingi alakulatnak, hogy egyik napról a másikra versenyképessé varázsolják az évad kezdete óta botrányosan muzsikáló hajtásláncot, hanem egy másik égető problémát igyekeznek megoldani: a vállalatnál mostantól az angol a hivatalos nyelv, a közeljövőben senki nem viselhet vezető tisztséget a nyelv alapos ismerete nélkül.

Tovább
0

Buttont is felőrli a McLaren-Honda küszködése 



Jenson Button "különösnek" titulálja pályafutása jelenlegi szakaszát, amelyben a sereghajtók között vergődik a problémás Honda-hajtáslánc miatt küszködő McLaren kötelékében. A brit idén biztosan nem rúg labdába hazai versenyén, ráadásul tett egy olyan kijelentést, amely alapján arra lehet következtetni: a kiábrándító helyzetben egyre nehezebb olyan gondolatokat találnia, amellyel vigasztalhatja magát…

Tovább
0

Nem adott ultimátumot a Hondának az elnök




Ahogyan arra számítani lehetett, a Honda-konszern fővezére, Takahiro Hachigo megjelent a hétvégén Spielbergben, az Osztrák Nagydíj helyszínén, de amit ott látott, azzal biztosan nem lehetett elégedett. Újságírókat nem engedtek a nagyfőnök közelébe, viszont sulykolták a szokásos nótát: hiába égnek versenyről versenyre, nincs nyomás az anyacég részéről és az elnök sem adott ultimátumot az ausztriai vizit során...

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek