Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kínos: Ennyi maradt a McLaren idei Indy 500-as álmaiból...




Féltucatnyi ember egy félig kirámolt motorhome-ban a képernyők előtt: hihetetlen, de a McLaren számára csupán ennyi maradt a 2019-es Indy 500 álomból… Mutatjuk!

Tovább
0

Alonso még nem kapta meg az Indy-verdát



F1 Forma-1 Fernando Alonso Indianapolis 500 McLaren-Honda
Nem csak egy futamgyőzelmekre is alkalmas Forma-1-es autóval tartozik a McLaren-Honda Fernando Alonsónak: a spanyol klasszis a Hungaroringen elárulta, hogy azt a versenygépet sem vehette még át, amellyel a májusi Indianapolis 500-on rajthoz állt.

Tovább
0

Aki csodát akar tenni a McLarennel: Zak Brown



F1 Forma-1 McLaren-Honda Zak Brown Monacói Nagydíj Indianapolis 500
Vannak, akik szerint a Forma-1-es turizmus legfényűzőbb formáját választotta, mások rendületlenül állítják, hogy csodatételre is képes. Zak Brown, a McLaren új főnöke kétségkívül fura fickó: a Monacói Nagydíj szombati napján az F+1 Blog lestoppolta az üzletembert, aki arra esküdött fel, hogy soha nem látott magasságokba emeli a történelmi mélyponton lévő brit versenyistállót.

Tovább
0

Alonso újra bajnok akar lenni, pedálozik a Honda



F1 Forma-1 Fernando Alonso Indianapolis 500 McLaren-Honda Yusuke Hasegawa
Fernando Alonso alaposan meglepte a világot szerdai bejelentésével, amely szerint kihagyja a Monacói Nagydíjat az Indianapolis 500-ért, ám a spanyol nyomatékosította: ez nem jelenti azt, hogy hátat készül fordítani a Forma-1-nek. Közben a Hondánál fogadkoznak, hogy rövid idő alatt ledolgozzák az élmezőnyhöz képes 140 lóerőnyire taksált hátrányukat.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek