Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Eladó Hunt legendás autója és egyik sisakja



Igazi csemegére hajthatnak az autógyűjtő mániákusok az RM Auctions május 10-én, Monacóban tartandó versenyautó-aukcióján: az esemény fő attrakciója a későbbi világbajnok James Hunt 1974-es Hesketh 308-asa lesz.

Tovább
0

"Amikor a szex még biztonságos, az F1 pedig veszélyes volt" - videó



Megérkezett az ősszel bemutatásra kerülő Rush című film újabb trélere: a Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai párviadalát feldolgozó alkotás igazi filmművészeti remekműnek ígérkezik.

Tovább
0

Itt a Lauda-Hunt film trélere - videó



Niki Lauda és James Hunt 1976-os, drámai csatáját idézi fel a várva várt Rush című film, amelyre előreláthatólag szeptemberig várni kell, de az első előzetes máris megérkezett és nyugodtan kijelenthető: szenzációs alkotásra lehet számítani. Az sem kizárt, hogy a film hullámot indít el Hollywoodban.

Tovább
0

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...



A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek