Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Itt a feltámadó F1-es Francia Nagydíj nyomvonala



F1 Forma-1 Paul Ricard Francia Nagydíj Romain Grosjean Jean Alesi
Egy ideje már tudjuk, hogy 2018-ban feltámad a Forma-1-es Francia Nagydíj a legendás Paul Ricard versenypályán, immáron pedig az is kiderült, hogy milyen nyomvonalat használ majd a királykategória mezőnye. Amire a legjobban vágytak a versenyzők, az nem teljesül, de többen állítják: így sem lesz oka senkinek a panaszra Le Castellet-ben.

Tovább
1

Focival lazított Monaco után Räikkönen és Vettel



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Ferrari Monacói Nagydíj Jean Alesi Alain Prost
Kimi Räikkönen vasárnap Monte Carlóban még morcos volt amiatt, hogy elveszítette a futamgyőzelmet a másik Ferrari-pilótával, Sebastian Vettellel szemben, hétfő este azonban már nyoma sem volt feszültségnek a két maranellói fenegyerek között. A finn és a német jókedvűen kergették labdát a Juventus stadionjában, egy jótékonysági gálán.

Tovább
0

Csúnyán lezúztak két veterán Forma-1-es Ferrarit



F1 Forma-1 Ferrari 412T1 Ferrari 412T2 Jean Alesi Gerhard Berger Homestead Ferrari Corse Clienti

Manapság legfeljebb valamelyik versenypálya parkolójában ütközhet egymással Jean Alesi és Gerhard Berger, Forma-1-es Ferrarijaikkal viszont a napokban tényleg történt egy sajnálatos incidens…

Tovább
0

46G-vel robbant a falnak a kis Alesi



F1 Forma-1 GP3 Osztrák Nagydíj Giuliano Alesi Jean Alesi
Produkált néhány figyelemre méltó bukást a Forma-1-es mezőny is, de az Osztrák Nagydíj hétvégéjének eddigi legnagyobb zakóját egy GP3-as pilóta, Jean Alesi fia, Giuliano hozta össze. A 16 esztendős ifjonc akkorát esett, hogy az a világ bármely autóversenyzőjének becsületére vált volna: az apukától megtudtuk, hogy megdöbbent a becsapódás pillanatában.

Tovább
0

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek