Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Elkábították és kirabolták a nyaraló Buttonékat



Rafkós rablók áldozata lett a McLaren pilótája, Jenson Button és neje, Jessica: a St. Tropez-ban nyaraló párt és három barátjukat altatógázzal kábították el, majd 300 ezer fontnyi értéket vittek el tőlük, többek között a pilóta feleségének 250 ezer font értékű eljegyzési gyűrűjét is.

Tovább
0

Forma-1-es autó utcai sportkocsik ellen




Mivel az igazi versenyben nem tudnak maradandót alkotni a McLaren-Hondák, a küszködő alakulat a régi módszerhez nyúlt: más módon próbálnak csemegével szolgálni. Néhány napja például közreadtak egy videót, amely egy korábbi Forma-1-es autó és két utcai sportkocsi küzdelmét örökítette meg, 360 fokos kamerával.

Tovább
2

Buttont is felőrli a McLaren-Honda küszködése 



Jenson Button "különösnek" titulálja pályafutása jelenlegi szakaszát, amelyben a sereghajtók között vergődik a problémás Honda-hajtáslánc miatt küszködő McLaren kötelékében. A brit idén biztosan nem rúg labdába hazai versenyén, ráadásul tett egy olyan kijelentést, amely alapján arra lehet következtetni: a kiábrándító helyzetben egyre nehezebb olyan gondolatokat találnia, amellyel vigasztalhatja magát…

Tovább
0

Csak a szövegelés megy a McLaren-Hondának



Újabb verseny, újabb katasztrofális szereplés: a McLaren-Honda a korábbiakhoz képest komolynak tűnő fogadkozás ellenére sem találta a góllövő csukáját a Spanyol Nagydíjon, Barcelonában. A magyarázkodás persze megy, de lassan ebben a tekintetben is kifogy a munícióból a brit-japán különítmény…

Tovább
0

Button tényleg fontolgatta az olimpiai szereplést



Amikor a 2014-es Forma-1-es idény második felében bizonytalanná vált, hogy Jenson Button maradhat-e a mezőnyben vagy sem, felmerült egy teória, amely szerint a megrögzött triatlonistának számító pilóta kacérkodik az olimpiai szereplés gondolatával. Ezt még a paddockban is sokan megmosolyogták, ám Button a napokban elismerte: valóban fontolgatta ezt a lehetőséget is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek