Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bárki beleshet a McLaren főhadiszállására



Kedvesedik a szurkolóknak a McLaren: a különítmény beengedte főhadiszállására, a nagy-britanniai Woking közelében található Technology Centre-be a Google kameráit, így mostantól bárki betekinthet a kulisszák mögé.

Tovább
0

Órákkal a rajt előtt bedöglött Button verdája



Jenson Button számára csapnivalóan sikerült a múlt vasárnapi USA Nagydíj, s mint utólag kiderült: a McLaren pilótájának kálváriája már órákkal a verseny rajtja elkezdődött, ugyanis a szokásos versenyzői parádén bedöglött a britet szállító veterán járgány, így csak egy versenyzőtárs segítségével folytathatta útját.

Tovább
0

Zajlik az élet a sínylődő McLarennél



Bár a McLarennek minden esélye megvan arra, hogy dicstelenül, 1980 óta első ízben dobogós helyezés nélkül zárják a szezont, a kiszivárgott hírek szerint a háttérben javában zajlik az élet a wokingiaknál. A brit csapat a riválisok idegeit jóelőre felborzoló gumitesztre készül, körvonalazódik az új főszponzoruk kiléte, ráadásul a pilótapiacon is megkavarhatják a kártyákat.

Tovább
0

Button védi a sokat bírált McLaren-főnököt



Megszámlálhatatlanul sok bírálatot kapott az évad kezdete óta Martin Whitmarsh: a csúnya mélyrepülést produkáló McLaren csapatfőnökének alkalmasságát a hazai futam, a Brit Nagydíj előtt ismét egyre többen kérdőjelezik meg, azonban a különítmény rangidős pilótája, Jenson Button védelmébe vette a szakvezető.

Tovább
0

Mélyrepülés: mi zajlik a McLarennél?



Jenson Button az idei Forma-1-es szezon félidejéhez közeledve már abban sem hisz igazán, hogy a McLarennek lehet esélye a futamgyőzelemre, ami jól árulkodik arról, hogy mennyire nehéz helyzetben van a patinás brit különítmény. Mivel többre egyelőre nem futja, a wokingi alakulat számára marad a magyarázkodás és a reménykedés…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek