Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: Button Ladával döngetne Barcelonában is



Felvidította Jenson Buttont az F+1 Blog: a brit katasztrofálisan szerepelt a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, de egy lopott pillanatban olyan kérdést tettünk fel neki, amitől azonnal fülig ért a szája. A téma természetesen a zsámbéki Lada-kaland volt…

Tovább
0

Ilyen, amikor a McLaren elfoglalja az otthonodat - videó



Szenzációs reklámfilmmel népszerűsíti a Mobil 1 olajcég új rajongói akcióját a McLaren: a szpotban a wokingi istálló megmutatja, milyen az, amikor arra ér haza az ember, hogy egy Forma-1-es istálló fészkelte be magát az otthonába.

Tovább
0

Már üzenget egymásnak Button és Perez?


Ugyan pszichikai hadviselésről beszélni túlságosan korai lenne, a McLaren jövő évi párosa már megkezdte a személyes célok nyilvános felvázolását. Jenson Button és Sergio Perez házon belüli harca még el sem kezdődött, de máris érezni némi puskaporszagot...
Tovább
0

Másfél milliós karóra a kerékcsere-világcsúcs jutalma



Nagyvonalú ajándékkal kedveskedett a McLaren órás partnere, a TAG Heuer a wokingi alakulat szervizcsapatának: Jenson Button hockenheimi, világcsúcsot jelentő kerékcseréjének emlékére a legénység minden tagját egy körülbelül másfél millió forintot érő Carrera Day-Date karórával ajándékozták meg.

Tovább
0

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában



McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek