Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Eladó Bianchi autója és a többi Marussia



F1 Forma-1 Marussia Jules Bianchi

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy régebbi Forma-1-es autót eladásra kínálnak különféle aukciókon, olyasmi azonban viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy egész flottát vihet haza az, akinek van elég pénze ilyesmire. Egy brit aukciósház most négy darab Marussiát kínál.

Tovább
0

Tapssal búcsúztatta a gyászoló tömeg Bianchit




A család, a barátok és a Forma-1-es pályatársak jelenlétében búcsúztatták a nizzai Saint Réparate katedrálisban a múlt pénteken elhunyt pilótát, Jules Bianchit.

Tovább
0

Bianchi röppályára állhat Monaco után



Csak egyvalakinek sikerült elcsábítani az újságírókat a versenyzők háborúskodása közben újabb kettős győzelmet arató Mercedes háza tájáról a Monacói Nagydíj után: Jules Bianchi, a Ferrari által patronált Marussia-versenyző, aki saját karrierje és csapata fennállásának első pontjait gyűjtötte be a hercegségben. Az F+1 Blog ott volt, amikor a francia pilóta a futam után először toppant be a kiscsapat motorhome-jába.

Tovább
0

Exkluzív: Bianchi nem számít Ferrari-behívóra



Jules Bianchi, a Marussiánál idén debütáló Ferrari-patronált elégedett a szezonja eddigi alakulásával, maranellói behívóra azonban annak ellenére sem számít, hogy tudja: sokan Fernando Alonso 2001-es, minardis bemutatkozásához hasonlítják eddigi produkcióját. Az F+1 Blog utánanézett Heikki Kovalainen és a Caterham rapszodikus kapcsolatának is.

Tovább
3

Küszöbön a Marussia-Ferrari megállapodás?



Egyre valószínűbb, hogy Jules Bianchi idei szerződtetése után a Marussia istálló tovább mélyíti kapcsolatát a Ferrarival, s 2014-ben már az olasz gyártó erőforrásait építik versenygépeikbe. Több jel is erre utal, és állítólag a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek