Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: Mr. Dakar is Räikkönennek szorít!



Mr. Dakar, azaz a Dakar-ralit tizenegy alkalommal megnyerő Stephane Peterhansel is azok közé tartozik, akik a Forma-1-es mezőnyből Kimi Räikkönennel szimpatizálnak. A franciák legendája múlt hétvégén a romániai Nagybányán versenyzett, ahol néhány érdekességet is elárult az F+1 Blognak.

Tovább
0

Räikkönen bagózással hangolt Montrealra?



Nem tudni pontosan, hogy mikor készült, mindenesetre érdekes az a fotó, amelyet az Axis of Oversteer blog közölt a minap Kimi Räikkönenről, akit cigarettázás közben kaptak lencsevégre.

Tovább
0

A meztelen Räikkönen és a siker receptje - videó



Különleges archív videót osztott meg a napokban a "finn Jackassként" is emlegetett kaszkadőrformáció, a Dudesons: a felvétel azon a látogatáson készült, amelyet két éve tettek a Monacói Nagydíj idején az akkor épp ralizgató Kimi Räikkönennél, aki meztelenül, a jacuzziban ücsörögve árulta el nekik a siker titkát…

Tovább
1

Nyár végére dönt Webberről vagy utódjáról a Red Bull



Bár a Forma-1 világa elkönyvelt tényként kezeli, hogy Mark Webber az évad végén elköszön a Red Bulltól, s talán az egész szakágtól is, az energiaitalos csapatot irányító Christian Horner a napokban ismét megszellőztette: az sem teljesen kizárt, hogy az ausztrál a csapat kötelékében marad. Közben a Lotus állítja, hogy a pletykákkal ellentétben Kimi Räikkönen nem igazol bajnokcsapathoz, a Toro Rossónál pedig a két fiatal esélyeit mérlegelik.

Tovább
0

Erősödő pletyka: Räikkönen a Red Bullhoz igazol?



Felpörgött a pilótapiaci spekulációhadjárat Barcelonában: a Spanyol Nagydíj helyszínén egyre többen veszik biztosra, hogy nem alaptalanok a Kimi Räikkönen csapatváltásával kapcsolatos találgatások, s a finn talán már alá is írt a Red Bullhoz. Hivatalos megerősítés nincs, s egy darabig várhatóan még nem is lesz.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek