Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Focival lazított Monaco után Räikkönen és Vettel



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Ferrari Monacói Nagydíj Jean Alesi Alain Prost
Kimi Räikkönen vasárnap Monte Carlóban még morcos volt amiatt, hogy elveszítette a futamgyőzelmet a másik Ferrari-pilótával, Sebastian Vettellel szemben, hétfő este azonban már nyoma sem volt feszültségnek a két maranellói fenegyerek között. A finn és a német jókedvűen kergették labdát a Juventus stadionjában, egy jótékonysági gálán.

Tovább
0

Megőrült a Forma-1 Räikkönen ifjú rajongójáért 



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Spanyol Nagydíj Liberty Media Ferrari
Semmi kétség: a Kimi Räikkönen kiesésekor kétségbeesetten síró négyéves forma kissrác volt a Spanyol Nagydíj szenzációja. A fiatal szurkolót a Ferrari már a futam közben a paddockba invitálta, ahol találkozott hősével és megkapta a finn klasszis sapkáját dedikálva, de kalandjai ezzel nem értek véget.

Tovább
1

Vettel kiáll Räikkönen mellett



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Ferrari Orosz Nagydíj
Sebastian Vettel továbbra is kiáll az idényt nyögvenyelősen indító csapattársa, Kimi Räikkönen mellett. A hullámvölgyben lévő finn számos bírálatot kap mostanság, ám a négyszeres világbajnok szerint a külvilág nem megalapozottan háborog, az északi pedig rövidesen válaszol majd bírálóinak.

Tovább
0

Räikkönen motorra pattant a kisfiával 



F1 Forma-1 MXGP Kimi Räikkönen Ferrari
Noha Kimi Räikkönen a Forma-1-re és a Ferrari koncentrál, a finn klasszis nem feledkezik meg saját motokrossz-csapatáról sem. A hétvégén elkísérte a formációt a világbajnokság hatodik futamára, a hollandiai Valkenswaardba, de nem egyedül utazott: magával vitte kisfiát, Robint is, akivel motorozott is egyet a szervizparkban.

Tovább
0

Miért szenved Räikkönen? 



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Sebastian Vettel Bahreini Nagydíj Ferrari
Miután Kimi Räikkönen az idény harmadik futamán sem tudta tartani a lépést márkatársával, a szezonbeli második győzelmét arató Sebastian Vettellel, egyre nyilvánvalóbb, hogy a háttérben valami nincs rendben a Ferrari és az olasz csapat mindmáig utolsó világbajnoka között. A finn állítólag testreszabottabb autót akar, a maranellói egylet szerint viszont nincs ok az elégedetlenkedésre.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek